Ana SayfaDedikoduAyça Bingöl'den Gülse Birsel'e İstek!

İlgili Postlar

Ayça Bingöl’den Gülse Birsel’e İstek!

Öyle Bir Geçer Zaman Ki Babam ve Ailesi dizilerinde başarıyla adından söz ettiren ve daha bir çok projede adını duyduğumuz şu sıralar Kardeş Çocukları dizisinde başarılı oyunculuğuyla ekran karşısına çıkan Ayça Bingöl’den şok açıklamalar geldi.

Yaşamına Dair İlk Kez Konuştu!

Woman TV’de yayınlanan ‘Şafak Yavuz’un Vizörden’ programına katılarak samimi açıklamalarda bulundu. Ayça Bingöl ayrıca, dizi sürelerinin uzun olmasından ve ailesine yeterince zaman ayıramamasından dolayı pek çok oyuncu gibi şikayetçi olduğunu dile getirdi. Programda çok sade bir yaşam sürdüğünü anlatan Bingöl şu sözleri söyledi:”Hiçbir zaman ulaşılmaz isteklerim olmadı, mütevazı bir hayatı benimsedim ve ailem benim için çok değerli, bu şekilde çalışma temposuna ne kadar katlanırım bilemiyorum belki bir gün her şeyi bırakıp gidebilirim.” Sözlerine şu şekilde devam etti.”Sanat dünyasında kadınların çok süslü çok gösterişli olduğu sanılır, tabii ki yerine ve ortamına göre süslenirim ama genelde sade ve rahat bir tarzım vardır”

Ayça Bingöl Kimdir?

Gülse Birsel’den Rol İstedi!

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde hayat verdiği Cemile karakterini üstünden atamadığını belirten güzel oyuncu rol aldığı dizilerde ağlamaktan gözünde yaş kalmadığını belirterek farklı rollerde görünmek istediğini söyledi. Bu konu hakkında Gülse Birsel’den yardım istediğini açıkladı. Farklı bir rolde izleyici karşısına çıkmak isteyen Ayça Bingöl, Gülse Birsel’den rol istediğini açıkladı.

Ayça Bingöl son hali

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler