Ana SayfaDedikoduFerdi Tayfur'un Kızı Boşanma Kararı Aldı!

İlgili Postlar

Ferdi Tayfur’un Kızı Boşanma Kararı Aldı!

Ferdi Tayfur’un kendisi gibi şarkıcı olan kızı Tuğçe Tayfur eşi Taner Şafak ile boşanma kararı aldı. Tuğçe Tayfur 7 yıl önce dünya evine giren çiftin mutluluğu uzun sürmedi. Şiddetli geçimsizlik nedeniyle çift ortak bir karar alarak boşanma sürecine gittiler.

7 yıl önce Amerika’da tanışan Tuğçe Tayfur ve Taner Şafak’ın 3 yaşında Tanner Efe Gates adında bir de çocukları var.  Taner Şafak ile velayet ve nafaka konusunda anlaşma bile yaptığı ortaya çıkan Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur, oğlu Efe için ayda 1500 dolar nafaka alacak.

Ferdi Tayfur’un kızı: “Babam başka kadına gittiyse annemde de hata var”

Ferdi Tayfur’un Kızı Boşanma Kararı Aldı!

Usta sanatçı Ferdi Tayfur ile oyuncu Necla Nazır’ın tek çocuğu olan Tuğçe Tayfur, kariyerine müzikle devam etti. Küçük yaşlardan itibaren müzik eğitimi ile piyano ve keman çalmaya başlayan Tuğçe Tayfur, seneler önce ABD’ye yerleşti. 7 yıl önce Amerika’da tanıştığı Taner Şafak ile evlendi. 4 yıl sonra da çiftin Tanner Efe Gates adını verdikleri oğulları dünyaya geldi. Ancak mutlu günler, uzun sürmedi. Çift, şiddetli geçimsizlik nedeniyle evliliklerini bitirmeye karar verdi.

Tuğçe Tayfur Kimdir?

Boşanma kararının duyulmasıyla beraber Tuğçe Tayfur, “2. Sayfa” adlı sabah programında sorulara cevap verdi:

“Büyüdükçe geliştik, kararlarımız değişti.”

“Bazen insanlar anlaşamıyorlar, biz Taner’le 20’li yaşlarımızın fazlasını birlikte geçirdik. Büyüdükçe geliştik, kararlarımız değişti. Şu an böyle bir karar içerisindeyiz, zaman gösterir bilemem ama… Tamamen fikir ayrılığı diyebiliriz.”

“Biz birlikte büyüdüğümüz için küçüktük evlendiğimizde 4 yıl sonra Efe oldu 7 yıl sonra da boşanma kararı aldık. Çocuk olunca çocuğumuzun gergin bir ortamda büyümemesi için de bu kararı aldık.”

“Annem ve babam bu kararımıza çok üzüldüler.”

“Anne ve babam üzüldüler. Biz hem Taner’in hem benim ailemle karşımıza aldık konuştuk. Üzüldüler tabi ki.”

“Boşanacağımı babama hemen söyledim. Şeker hastası biliyorsunuz Allah korusun yanlış bir şey duyar bir yandan diye hemen Taner’in ailesi ve benim ailemle konuştuk.”

“Olmayınca olmuyor”

“Severek, âşık olarak çok kısa bir zamanda evlendik. Birbirimizi tanımadan evlendik. Birbirimizi evlilik içerisinde tanıdık. Eşimi seviyorum oğlumun babasıdır ama saygımızı kaybetmeyelim diye böyle bir karar aldık. Ayrılmak istediğini Taner söyledi. 7 yıldır bir o bir ben boşanalım diyordum her kavgada bu kez Taner söyledi.”

Ferdi Tayfur’un Kızı Tuğçe, Nasıl Evlenme Teklifi Aldığını Anlattı…

Velayet Annede Kaldı!

İstanbul Aile Mahkemesi’ne anlaşmalı boşanma davası açan ikili, dilekçelerinde birbirlerine uyum sağlayamadıklarını dile getirdi. Taner Şafak’ın avukatı, müvekkilinin çocuğuna aylık bin 500 dolar iştirak nafakası ödeyeceğini belirtti.

“Taraflar boşanmanın sonuçları konusunda anlaşmışlardır. Müşterek çocuğun velayeti annede olacaktır. Baba ile müşterek çocuk arasında şahsi ilişki kurulacak ve baba çocuğun tüm masrafları için müşterek çocuğa aylık bin 500 dolar iştirak nafakası ödeyecektir.” dedi.

Tuğçe Tayfur boşanmanın ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ise şöyle;

Tuğçe Tayfur boşanma kararı aldı!

“Taner’le biz 20li yaşlarımızın çoğunu birlikte geçirdik. Beraber büyüdük. Küçük çekirdek bir aile olduk. Hala da öyleyiz. Fakat yaşımız büyüdükçe aşkımızın yerini fikir ayrılıkları aldı. Aşkı unuttuk hayat mücadelesine girdik. Taner Efemin babası benim her ne olursa olsun hayatım boyunca ailem olmaya devam edecek. Boşanmak resmi bir şekilde evliliği bitirmek olabilir ama o benim hayatımda ben onun hayatında kalıcıyım. Bu süreçte çocuğumuz için aldığımız bu kararı en zararsız şekilde halletmeye çalışıyoruz sizlerden de bu anlayışı bekliyorum. Herkes için hayırlısı olsun. Yanımda olan dostlarıma sonsuz teşekkür ederim.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler