Ana SayfaÜnlülerFerdi Tayfur'un Kızı Tuğçe, Nasıl Evlenme Teklifi Aldığını Anlattı...

İlgili Postlar

Ferdi Tayfur’un Kızı Tuğçe, Nasıl Evlenme Teklifi Aldığını Anlattı…

Arabesk müziğin sevilen sanatçısı Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur, katıldığı bir televizyon programında kendisi hakkında bilinmeyenleri anlattı! Eşi Taner Şafak ile evlenmeye nasıl karar verdi? Taner Şafak evlenme teklifini nasıl etti? İşte haberimiz hakkında tüm merak edilenlerin detayları…

Necla Nazır kızı Tuğçe Tayfur ile ekranlara dönüyor!

TV Programına Konuk Oldu

Arabesk müziğin usta sesi olan Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur, katıldığı bir televizyon programında eşi Taner Şafak ile nasıl evlendiklerini anlattı.

Tuğçe Tayfur Kimdir?

Oyuncu Olmak İstiyor

2010 yılında arkadaşlarıyla kurduğu Joker adlı müzik grubunun solistliğini üstlenen Tuğçe Tayfur, bir süre boyunca ABD’ye yaşadı. Babası Ferdi Tayfur ile birlikte okuduğu Huzurum Kalmadı şarkısı, büyük beğeni kazanan ve bu şarkıya klip de çeken Tuğçe Tayfur; bu güne kadar katıldığı tüm televizyon programlarında sempatik tavırları ve sesiyle herkesi kendine hayran bıraktı. Daha önce babasının yaptığı işi devraldığını ve onun veliahtı olduğunu açıklayan Tuğçe Tayfur, şu ana kadar müzikal çalışmaların öne çıktığını ama oyunculuk da yapmayı çok istediğini söylemişti.

Amerika’da yaşadığı dönemde kuzeni vasıtası ile eşi Taner Şafak ile tanışan Tuğçe Tayfur, ilişkilerinin evliliğe nasıl gittiğini şu sözlerle anlattı…

“”İstanbul’a temelli döndüm ama 10 gün dayanabildim. Cehennem gibi olmuştu o 10 gün. Gidip Taner’i görmem gerekiyordu. Sonra geri döndüm. Restorana gittik. Nasıl olacak? Ben bir şekilde Türkiye’ye döneceğim senin işin gücün burada. Beni başka bir adamla nasıl düşünebiliyorsun?’ dedim. Sen ne diyorsun olmaz öyle şey gibi bir tepki gösterdi. Ne yapalım derken laf lafı açtı evlenelim dedik öyle oldu.”

Boşanma İddialarını Yalanladı

Daha önce de eşi Taner Şafak ile boşanacakları yönünde çıkan haberleri yalanlayan Tuğçe Tayfur, “Bu haberler çok saçma. Biz işinde gücünde insanlarız ve birbirimizi çok seviyoruz. Kocamdan beni aldattığına dair hiçbir kuşkum olmadı. Sadece balayındayken bir olay yaşadık. Balayındayken bir kadın benim yanımda resmen kocama asıldı. Kocamın suçu yoktu ama ben yine de burnundan fitil fitil getirdim.” diyerek konuya açıklık getirmişti.

2012 yılında nikah masasına oturan Tuğçe Tayfur ve Taner Şafak çifti, 2016 yılında dede Ferdi Tayfur’un ismini verdikleri oğullarını kucağına almıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler