Ana SayfaDizilerRamo 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Ramo Süleyman'ı Köşeye Sıkıştırıyor!

İlgili Postlar

Ramo 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Ramo Süleyman’ı Köşeye Sıkıştırıyor!

Show Tv’nin iddialı dizilerinden Ramo 7. yeni bölümüyle 25 şubat salı günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ramo, bir hesap sorulacaksa karısından değil kendisinden sorulmasını isteyerek onu korur. Fatoş ise abisinin kendisine verdiği silahla birini yaralar. Yavuz’un hasta bir kızı olduğu ortaya çıkar. Ramo Sibel’e, son kez dokunduğunu ve onunla bir gelecekleri olmadığını söyleyerek onla olan tüm bağını koparır. Ramo, bundan sonra kendisine karşı duranların herkesi öldürüp Adana’yı ele geçirmeyi planlar. Dizinin yeni fragmanında Ramo, Süleyman’ı köşeye sıkıştırıyor.

Salı Dizileri 2020

Ramo Süleyman’ı Köşeye Sıkıştırıyor!

Ramo 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ramo’nun annesi Sibel’e onun, oğlunu sevdiğini oğlunun da onu sevdiğini durum böyleyken ona neden gittiğini sorar. Sibel ise Ramo’yla çok geç kaldıklarını söyler. Ramo ise amcasının intikamını almak için harekete geçer ve Süleyman’ı kıskıvrak yakalayıp silahını doğrultur.

İşte Ramo 7. bölüm 2. fragmanı…

RAMO 6. SON BÖLÜM ÖZETİ!

Ramo, yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılır. Sibel evine döner. İsmail’in ölmesiyle ailesi perişan olur. Mahallede ölen yaralanan bir çok kişinin olduğunu öğrenen Fatoş mahalleye geri döner. Bu duruma en çok Boz, sevinir. Ramo, hastaneden çıkıp amcasının ve saldırıda ölenlerin cenazesini kaldırır.

Abisi Hasan ile birlikte yaralı bir şekilde Halef’i bulup ondan kendilerini Ceyhan’a götürmelerini ister. Başka çaresi olmayan Halef, onları Ceyhan’a götürür. Bu arada Ceyhan Süleyman’ı arayıp torunuyla tehdit edip para ister. Ramo, Ceyhan’ın elinden Sibel’i kurtarır. Halef’in her şeyi eline yüzüne bulaştırdığını öğrenen Süleyman, ona büyük bir ceza verir.

Halef artık bir müzikholde koruma olarak çalışmaya başlar. Ramo, Fatoş’la konuşur ve ona kendisini korumak için bir silah verip Neco’nun yanına gönderir. Fatoş gelince Sibel’de Ramo’nun evine dönmek zorunda kalır. Sibel, ölümüne neden olduğu İsmail’in eşini görünce yerin dibine girer. Yavuz, Ramo’yu konuşmak için yanına çağırır.

Yavuz Ramo’ya, babasının nasıl öldürüldüğünü öğrendiğini, onun babasının intikamını almak için Cengiz’i öldürdüğünü, ancak onun zayıf bir halka olduğunu, Cengiz’e emir verenin Süleyman olduğunu, ona da emir verenin büyük halka olduğunu anladığını söyler.

Ramo 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ramo Sibel İle Olan Tüm Bağını Koparıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler