Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 32. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Oya Bombayı Patlatıyor!

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 32. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Oya Bombayı Patlatıyor!

Kanal D ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen dizilerinden Zalim İstanbul 32. yeni bölümüyle 24 şubat pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ceren, elindeki ses kaydını Agah’a dinlettirmeye karar verir. Şeniz bu durumu öğrenince tutuşmaya başlar. Oya’nın ise Karaçay ailesine büyük bir süprizi vardır. Ceren’in bebeği yaşıyor mu? Dizinin yeni fragmanında; Oya bombayı patlatıyor ve Nedim’le kardeş olduklarını açıklıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Oya Bombayı Patlatıyor!

Zalim İstanbul 32. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ceren, ölen bebeğini çok özlüyor ve hayat ona artık çekilmez bir hale geliyor. Bu gerçekler sadece kendisinin değil herkesin yüzleşmesini istiyor. Oya, Nedim’e kardeş oldukları gerçeğini açıklıyor. Nedim, duydukları karşısında şok olur. Öte yandan Agah’ın kalbi duyduğu gerçekleri kaldıramıyor. Olduğu yere yığılan Agah apar topar hastaneye kaldırılıyor. Tüm bunlar olurken Ceren’in aklında ise sadece intikam duygusu vardır. Agah’a ne olacak?

İşte Zalim İstanbul 32. bölüm 2. fragmanı….

https://youtu.be/oL3vfXl-PBo

ZALİM İSTANBUL 31. BÖLÜM ÖZETİ!

Cenk ile Cemre, eksi on derece soğuk odada kapalı kalır. Yaralı olan Nedim, kendisine geldiğinde kimse yoktur. İçeri girip onların kapalı olduğu odayı bulur. Cenk ise artık oradan kurtulamayacaklarını düşünüp aşık olduğu Cemre’ye büyük bir itirafta bulunur ve ona aslında Ceren’in ölen bebeğinin kendisinden olduğunu söyler.

Nedim, Cenk ile Cemre donmak üzereyken onları kurtarmayı başarır. Agah ile Şeniz, onların bulunduğu yere gelir. Şeniz, kendi eliyle oğlunun ölümüne neden olacağını düşünüp sinir krizleri geçirir. Agah ise, Cemre’ye kaçıranların peşini bırakmaz. Oğluyla Cemre’yi soğuk odada ölüme terk eden adamı bulup bunu ona kimin yaptırdığını sorar.

Tüm oklar ise Şeniz’i gösterir. Cemre, Cenk’e babasının Agah olmadığını söylemeye karar verir. Cenk, aşık olduğu Cemre’yi kaybetmek istemez. Agah, oğluyla baş başa bir yemeğe çıkar. Orada oğlunun Cenk babasına Cemre’yi sevdiğini ama onun kendisini sevmediğini söyler. İkili bir kez daha mahkemeye gidiyor ve boşanır.

Ceren, tüm bunlar olurken ablasına bebeği hakkındaki gerçekleri söylemek için harekete geçer. Öte yandan Doktor Oya ise, Karaçaylar’a yapacağı büyük süprize çok az bir zaman kalmıştır.

 Zalim İstanbul 32. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Agah Şeniz’in Büyük İhanetini Öğreniyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler