Ana SayfaDizilerVuslat 42. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Fırat Tahsin'i Öldürecek Mi?

İlgili Postlar

Vuslat 42. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Fırat Tahsin’i Öldürecek Mi?

TRT 1’in sevilen dizisi Vuslat 42. yeni bölümüyle 24 şubat pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Tahsin, kaçmak üzereyken Aziz, tarafından polislere teslim ediliyor. Kerem, Tahsin’den babasının dedesi tarafından öldürüldüğünü öğreniyor. Aziz, Salih baba ile minyatürü incelerken tüm yaşadıklarının minyatürde olduğunu fark ediyor. Dizinin yeni fragmanında; Tahsin’i öldürmeyi kafasına koyan Fırat onu öldürecek mi?

Pazartesi Dizileri 2020

Fırat Tahsin’i Öldürecek Mi?

Vuslat 42. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Salih’in içine bir sıkıntı düşüyor. Bülent Kerem’e, Tahsin işi çözülmeden onun babasının ortaya çıkmasının tehlikeli olduğunu söylüyor. Tahsin büyük bir pişmanlık yaşıyor ve Abdullah efendiyi arıyor. O telefonda konuşurken Fırat onun arkasından yaklaşıyor. Sultan ise babasına bir şey olduğunun haberini alıyor ve gözyaşlarına boğuluyor.

İşte Vuslat 42. bölüm 2. fragmanı….

VUSLAT 41. SON BÖLÜM ÖZETİ!

Altan, emniyette Feride’nin halası Feride’yi öldüren silahı alıp kaçtığını Aziz’e haber verir. Feride, Tahsin’in karşısına çıkıp ondan yaptıklarının hesabını sorar. Tahsin’e silahını doğrultan Feride, halasını nasıl öldürdüğünü anlatmasını ister. Feride, o sırada telefonuna tüm konuşulanları kaydeder.

Tahsin, Süheyla’ya aşık olduğunu ve onun Faik’le kaçacağını öğrendiğinde silahını alıp  onların karşısına çıktığını ama Feride’nin abisinin önüne gerilmesiyle onu vurduğunu anlatır. Daha sonra kalp krizi geçirme numarası yapıp yere yığılır. Aziz, Feride’yi arar ve onun telefona cevap verdiği sırada Tahsin, silahı alıp ona doğrultur. Açık kalan telefondan tüm konuşmaları Aziz dinler.

Feride kafasına gelen darbeyle yere yığılır. O sırada Tahsin, evden kaçar. Yalçın komiser ve Aziz eve geldiğinde Tahsin kaçmış Feride ise, yaralı bir şekilde bulunur. Aziz, Feride’ye hemen isterse uzaklara gidebileceklerini söyler. Feride’de kabul eder. Ama Faik ve Fırat, gelip Feride’yi eve götürür. Bülent, Aziz’i görüşmek için dedesinin ilk kurduğu fabrikaya çağırır. Ondan, Salih’ten kurtulması için yardım ister. Aziz bunu kabul etmeyince onun elini kolunu bağlar.

Feride, Aziz’in yaşadığı şeyleri rüyasında görüp ondan yardım ister. Tahsin, Salih’in dükkanına girip onu bayıltıp onun için önemli olan kutuyu alarak götürüp babasının mezarına gömer. Yurt dışına gitmek için hazırlanan ve peşinde Bülent’in olduğu babasını tam kaçacakken bulan Aziz, onun hayatını kurtarır. Ama aynı zamanda polislere de teslim eder.

Vuslat 42. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kerem Babasını Kimin Öldürdüğünü Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler