Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 57. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı! Züleyha'yı Zor Bir Süreç...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 57. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı! Züleyha’yı Zor Bir Süreç Bekliyor!

Bir Zamanlar Çukurova 57. yeni bölümüyle 27 şubat perşembe günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Ercüment dosyası tekrar gündeme geliyor. Demir, tüm Çukurova’nın Ercüment’in Züleyha’ya tecavüz ettiğini ve onunda kuzenini öldürdüğünü konuştuğunu öğreniyor. Yılmaz ile Demir, iş birliği yaparak Ercüment’in ablasına para vererek ifade etmesini sağlıyor. Dosya kapanıyor ve Demir ile Yılmaz, aralarındaki savaşa son verip el sıkışıyor. Ama Müjgan, çektiği videoyu Demir’e gönderiyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Züleyha’yı, zor bir süreç bekliyor.

Perşembe Dizileri 2020

Züleyha’yı Zor Bir Süreç Bekliyor

Bir Zamanlar Çukurova 57. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Demir Züleyha’ya, onu çok sevdiğini ve her gün yeniden aşık olduğunu söylüyor. Demir ile Yılmaz, artık düşmanlığı bir tarafa bırakıp Çukurova’ya karşı güçlerini birleştiriyor. Hünkar ile Demir, Müjgan’ın gönderdiği videoyu izliyor ve gördükleri karşısında şok oluyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 57. bölüm 1. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1230933267836276738

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 56. BÖLÜM ÖZETİ!

Züleyha, Yılmaz’ın yanından ayrıldıktan sonra evdekiler şüphelenmesin diye çarşıya uğrar. Yamanlar konağına yine jandarmalar gelir ve bu sefer Züleyha, Gaffur ve Saniye’yi de ifadeye çağırır. Demir, onların geleceğini söyleyip savcı hanımla konuşmaya gider. Orada Hatip ağa ile karşılaşır ve kendisi hakkında Adana’da dedikoduların döndüğünü öğrenir.

Berbere giden Demir, herkesin Ercüment’in Züleyha’ya tecavüz ettiğini kendisininde onu öldürdüğünü konuştuğunu öğrenir. Fekeli, Hünkar, Demir ve Yılmaz bir araya gelip ne yapmaları gerektiğini konuşur. Jandarmalar çiftliğe tekrar gelir ve Demir, herkese tembihleyip ifadeye götürür. Züleyha orada Sabahattin’i görüp Savcı hanımla konuşup bu dosyayı kapatması için yardım ister.

Sabahattin, Jülide ile konuşunca ters tepki alır. Yılmaz’la Demir, Ercüment’in ablasıyla konuşmak için İstanbul’a gider. Emel, 5 milyon karşılığında ifade vermeyi kabul eder. Bu arada Hatip ağa Cengaver’i öldürmeyi kabul eden adamın kendisinden para istemesinden sonra onu içeride öldürtür.

Yılmaz, bunu da Demir’in yaptığını düşünüp onu suçlar. Demir çocuklarının üzerine Cengaveri öldürmediğini söyleyince inanır. Baş savcı Ercüment’in borçluları tarafından öldürdüğüne inanıp dosyayı kapatır. Yaman ailesi bir basın toplantısıyla durumu basına açıklar. Emel’in konuşmasıyla herkes bunun bir iftira olduğuna inanır. Bu arada Behice ile Müjgan’da Yılmaz’ın Ercüment’i öldürdüğünü öğrenir.

Bir Zamanlar Çukurova 57. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Demir Kaseti İzleyince Ne Yapacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler