Ana SayfaDizilerBabil 7. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Ayşe İrfan'ın Özrünü Kabul Ediyor!

İlgili Postlar

Babil 7. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Ayşe İrfan’ın Özrünü Kabul Ediyor!

Star Tv ekranlarının reytingleri alt üst eden dizisi Babil 6. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; İrfan’ı Süleyman’a Egemen ihbar etmiştir. Süleyman İrfan’la ailesini kendi villasına yerleştiriyor. Kapıya da güvenlik dikiyor. İlay, İrfan’a Deniz’i ameliyat edecek doktoru Türkiye’ye getirebileceğini söylüyor. Doktor gelmeyi kabul ediyor. Ancak İrfan’ın hastaneye para yatırması gerekiyor. Son çare olarak Hakan’ı elindeki videoyla şantaj yapıp o parayı buluyor. Dizinin yeni bölüm tanıtımında; İrfan, kendisini ihbar edenin Egemen olduğunu anlıyor ve Ayşe’den özür diliyor. Ayşe İrfan’ın özrünü kabul ediyor.

Cuma Dizileri 2020

Ayşe İrfan’ın Özrünü Kabul Ediyor!

Babil 7. bölüm ön izleme tanıtımı yayınlandı. Tanıtımda; İrfan, Ayşe’ye en çok sevdiği kitabı verip, ona haksızlık ettiğini söyleyip özür diliyor. İrfan, oğlunun hastalanmasıyla birlikte yaşadıklarını Ayşe’ye anlatıyor. Ayşe, İrfan’ın özrünü kabul ediyor. Egemen İrfan’a kendisini affettirebilecek mi?

İşte Babil 7. bölüm ön izlemesi!

BABİL 6. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Süleyman’ın adamları tarafından İrfan, hava alanından yaka paça getiriliyor. İrfan’ı Egemen, Süleyman’a ihbar ediyor. Süleyman onu ele vermiyor. Ama İrfan’ın gözünün önünde Egemen’in eline bıçağını batırıyor. İrfan, hiç Egemenden şüphelenmiyor. Süleyman, Babil ofisinin yakınındaki villaya İrfan ve ailesini yerleştirip, kapıya da adamlarını koyup onların izinsiz dışarı çıkmalarını yasaklıyor.

İrfan, ofise gidip Ayşe’yi Süleyman’dan para alıp kendisini ihbar etmekle suçluyor. Ayşe, işten çıkıp gitmek istiyor ama emniyet Süleyman’ın elindeki silahları ele geçirmeden oradan ayrılmamasını istiyor. Hakan’la görüşen Ayşe, ondan kendisini şirketteki işine tekrar girdirmesini istiyor. Ama Süleyman, kabul etmiyor, Kutret’in adamının bulunması ve konuşması an meselesidir.

İlay, Egemen’in İrfan’a yaptıklarını öğrenince ondan hesap sormaya gidiyor. Egemen, onların çocuğu ameliyat ettirmek için gidemediğini, ama doktoru getirebileceğini ve bu iyiliği İrfan’a o yapıyormuş gibi görünmesini teklif ediyor. İlay, İrfan’ın yanına gidip oğlunu ameliyat ettirmek için doktoru Türkiye’ye getirebileceğini söylüyor. İrfan, çok seviniyor ve ikili Deniz’i de yanlarına alıp doktorun annesiyle görüşmeye gidiyor.

İrfan, kasadaki paraya güvenip içi rahatlıyor. Ancak İlay ile İrfan, görüşmeye gittiklerinde iki müşteri gelip paralarını çekiyorlar. İrfan, ofise gelip kasadaki paraları göremeyince beyninden vurulmuşa dönüyor. İrfan, parayı Hakan’ı şantaj yaparak bulmaya çalışıyor. Hakan, dedesinin deposundan paraları alıp, annesinin tuttuğu adamı öldürüyor ve paraları İrfan’a veriyor.

Ayşe, İlay’ın telefon kayıtlarından onun Süleyman’ı polise ihbar ettiğini öğreniyor. İrfan, kendisini ihbar edenin Egemen olduğunu anlıyor. Polisler ise İlay’ın kapısına gelip onun Süleyman’ı neden ihbar ettiğini soruyor.

Babil 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İrfan Kendisini İhbar Edenin Kim Olduğunu Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler