Ana SayfaDizilerHekimoğlu 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Hekimoğlu Şarbon Vakasını Çözebilecek Mi?

İlgili Postlar

Hekimoğlu 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Hekimoğlu Şarbon Vakasını Çözebilecek Mi?

Hekimoğlu dizisi 9. yeni bölümüyle 25 şubat salı günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Orhan, Hekimoğlu’nun at yarışına Zeynep’le birlikte gittiğini öğrenir. Bu duruma en çok Emre bozulur. İpek ise Zeynep’i göz hapsine alır. Tüm hastane Zeynep ile Hekimoğlu’nun çıktıklarını konuşur. Hastaneye gelen çocuğun şarbon hastası olduğu anlaşılıyor. Hekimoğlu şarbon vakasını çözebilecek mi?

Salı Dizileri 2020

Hekimoğlu Şarbon Vakasını Çözebilecek Mi?

Hekimoğlu 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Emre’nin, uzun zamandır arasının bozuk olduğu ve görüşmediği babası hastaneye onu görmeye gelir. Babasına karşı öfke duyan Emre, duygusal bir kargaşa yaşar. Emre’nin babasıyla olan ilişkisinde kabullenemediği pek çok şey vardır. İlk etapta tüm bunları kabullenemese de babası bir şekilde Emre’nin gönlünü almayı başarır. Hekimoğlu ise küçük bir çocukta görülen şarbon vakasını çözmek için kolları sıvar.

İşte Hekimoğlu 9. bölüm 2. fragmanı…

https://youtu.be/qKJdwSMKu6M

HEKİMOĞLU 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Ünlü bir boksçu çoklu organ yetmezliğiyle hastaneye yatırılır. Hastanın önce doping almış olacağı düşünülür. Ama hasta doping almadığın söyler. Hekimoğlu, hastaya ve eşine inanmaz. Uyguladığı tedavi sonucunda boksörün doping ilaçları içmediği anlaşılır. Böbrekleri iflas etmek üzere olan hastanın eşi eşine böbreğini vermeyi kabul eder. Testler sonucunda kadının eşine böbreğini verebileceği anlaşılır.

Ancak kadının hamile olduğu ortaya çıkar. Yıllardır çocuk sahibi olmak isteyen kadın, bebeğinden vazgeçip kocasını kurtarmak ister. Ama eşi bunu kabul etmez. Testler sonucunda Hekimoğlu, hastanın yıllar öncesinden doping aldığını ve bu yüzden böbreklerinin iflas edebileceğini düşünürken hasta bir krize girer.

Hekimoğlu, hastanın, koçunun yanına gider ve onun kalp hastası olduğunu öğrenir. Koçun kullandığı ilacın bittiğini görmesiyle boksörün, o kalp ilaçlarını içip intihar ettiğini ve karısına söz vermesine rağmen uyuşturucu kullanmaya devem ettiğini öğrenir. Karısının ise koku alma duyusunun olmadığından onunda önceden kullandığını anlar.

Boksör bir kaç aylık tedaviyle eski sağlığına kavuşacaktır. Ancak kadın kendisine söz veren eşinin uyuşturucu kullandığını öğrenince onu terk eder. Hekimoğlu, çok istediği at yarışına Orhan’ın gelmek istememe nedeninin eski karısıyla buluşmak için olduğunu öğrenir. Zeynep’le birlikte at yarışına giden Hekimoğlu İpek’e yakalanır.

Hekimoğlu 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hekimoğlu İle Zeynep’in At Yarışına Gitmesi Olay Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler