Ana SayfaDizilerHercai 34. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı! Miran Annesi Hakkında Öğrendiği Gerçekle Yıkılıyor!

İlgili Postlar

Hercai 34. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı! Miran Annesi Hakkında Öğrendiği Gerçekle Yıkılıyor!

Atv’nin sevilen dizilerinden Hercai 33. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Miran, kendisini kimlerin takip ettirdiğini öğrenmeye çalışırken babaannesinin baştan beri kendisine yalan söylediğini anlıyor. Hazar ise, Dilşah’ın arkadaşını bulup, onun Nasuh ağa tarafından susturulduğunu, Dilşah’ın Aslanbeylere zorla gelin gittiğini öğreniyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Miran, annesi hakkında öğrendiği gerçekle yıkılıyor.

Cuma Dizileri 2020

Miran Annesi Hakkında Öğrendiği Gerçekle Yıkılıyor!

Hercai dizisinin 34. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Miran, babaannesinin bu kadarını da yapmış olamayacağını düşünüp ne yapacağını bilemez. Reyyan, şok yaşayan Miran’a tokat atıp kendisine gelmesini sağlıyor. Hazar, çok sevdiği ve askerden geldikten sonra evlenmeyi planladığı Dilşah’ın babası yüzünden Aslanbeylere gelin gittiğini öğreniyor. Duydukları karşısında Hazar, büyük üzüntü içerisine giriyor. Şimdi yaptıkları ortaya çıkan Nasuh ağa ile Azize ne yapacak?

İşte Hercai 34. bölüm 1. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1230965239434424320

HERCAİ 33. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Miran, sevgililer gününde Reyyan’ı, İstanbul’a götürüyor. İkili çok güzel bir akşam yemeye hazırlanırken karşılarına Miran’ın Amerika’dan okul arkadaşı Dönes çıkıyor. Harun, Dönes’i bulup Türkiye’ye getirmiştir, Miran, karşısında Dönes’i görünce çok şaşırıyor. Reyyan’da Miran’ı ondan kıskanıyor. Dönes onları oyalarken Harun, onların odasına girip notu Miran’ın cebine koyuyor.

Dönes’in fenalaşma numarasıyla dışarı çıkan Miran, Harun’u da orada görünce bunların bir tesadüf olmadığını anlıyor. Harun hemen Dönes’le sevgili olduklarını ama ayrıldıklarını onunla son kez konuşmak için buluştuğunu söylüyor. Ancak yinede Miran’ı inandıramıyor. Miran, kendisini Dönes’ten kıskanan Reyyan’a onu asla sevmediğini kendisinin tek onu sevdiğini söylemesiyle olay tatlıya bağlanıyor.

Hazar ve Miran’ın ortaklık anlaşması devam ediyor. Miran kendisine gelen notu araştırması için Hazar’la iş birliği yapıyor. Geçmişi daha fazla kurcalayıp sakladığı sırların ortaya çıkmasından korkan Nasuh, Dilşah’ın sırdaşını bulmak için araştırma yapan Hazar’ı durdurmak için harekete geçiyor. Kadını bulup ondan, Hazar gelirse gerçekleri anlatmamasını istiyor.

Harun ile Hanife iş birliğiyle tüm aile Yaren’in, amcasının ölümüne neden olabilecek mektubu sakladığını öğreniyor. Ortalık karışıyor. Handan, Harun’la nişanı atmaması için konuşuyor. Hazar, Dilşah’ın arkadaşını bulup tüm olanları planlayanın babası olduğunu öğreniyor. Miran ise, babaannesinin şimdiye kadar annesi hakkında yalan söylediğini öğreniyor.

Hercai 33. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Miran Babaannesinin Bir Pisliğini Daha Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler