Ana SayfaDizilerZümrütüanka 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Latif Tolgahan'ı Babasının Öldürdüğünü İtiraf Ediyor!

İlgili Postlar

Zümrütüanka 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Latif Tolgahan’ı Babasının Öldürdüğünü İtiraf Ediyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi 5. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Serhat, Tolgahan’ı öldürmek suçundan tutuklanıyor. Abbas, kızıyla uygunsuz video çektiğini öğreniyor ve onu ortadan kaldırıp suçu Serhat’ın üzerini atmıştır. Serhat’ın hapse girmesiyle meydan ona kalacak istediği gibi at koşturacaktır. Babasıyla kız kardeşinin konuşmalarını duyan Latif, Tolgahan’ı babasının öldürdüğünü itiraf ediyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Latif Tolgahan’ı Babasının Öldürdüğünü İtiraf Ediyor!

Zümrütüanka 6. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Zümrüt, Serhat’ı kurtarmak ve onun masum olduğunu ispatlamak için çırpınıyor. Ama Serhat, ona ağır konuşarak kendisinden uzak durmasını istiyor. Tolgahan’ın cenazesine yüzsüz yüzsüz giden Abbas, aileye başsağlığı diliyor. Ancak aileden kimse onu görmek istemiyor.

ZÜMRÜTÜANKA 5. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Tolgahan’ın babası adamlarıyla birlikte adliyenin önünde Serhat’ın üzerine kurşun yağdırıyor. Omuzundan yaralanan Serhat, kurşunların üzerine yürüyor ve masum olduğunu haykırıyor. Tolgahan, Suhandan’la birlikte olurken onun görüntülerini videoya almıştır. Abbas ise Tolgahan’ı öldürüp görüntüleri ele geçiriyor, Ancak görüntüler internette yayınlanıyor.

Nevcihan’la Latif, Suhandan’ın bilgisayarından görüntüleri izleyip sinir krizleri geçiriyor. Ülfet, Abbas’tan aldığı paraları harcamaya devam ediyor. Eve aldığı yeni televizyonun keyfini çıkarırken Rüstem, Nezaket’i Ülfet’ten çaldığı paralarla kahvaltılara çıkarıyor. Ülfet, Rüstem’i Nezaket’le, lüks bir restoranda basıp rezalet çıkarıyor.

Bu arada Nezaket, Rüstem’den hoşlandığı için onunla birlikte olmuyor. Onun amacı ise farklıdır. Abbas, Meliha’yı gözüne kestirip ona hediye çeki verip alış veriş yaptırıyor. Aldığı kıyafetlerle mutlu olan Meliha ise, Abbas’ın görüşme teklifini kabul ediyor. Serhat, tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalıyor. Abisinin yine bir şeyler karıştırdığını anlayıp onun Meliha’yı, kötü emellerine alet edecekken onların yerini buluyor.

Meliha’yı evine bıraktırıyor ve abisiyle hesaplaşıyor. Bu arada Azimet, Zümrüt’e acı çektirmek için Saniye’yi eve getiriyor. Zümrüt’ü çağırıp ona ve kendisine kahve yapmasını isterken Serhat geliyor ve kahveleri onun yapmayacağını söylüyor. Serhat, ailesinden Zümrüt’ü koruyor. Ancak ona ceza vermek için yanına yaklaştırmıyor.

Nevcihan Abbas’a, kızının internette yayılan videosu olduğunu söylüyor. O da hiç haberi olmamış gibi ortalığı karıştırıyor. Namusunun temizlenmesini isteyen Abbas, kızına kötülük yapmayı düşünürken Serhat, Suhandan’ı onun elinden kurtarıyor. Latif, Suhandan’la babasının konuşmalarını duyup, herkesin olduğu sofrada Tolgahan’ı öldürenin babası olduğunu açıklıyor.

Zümrütüanka 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Serhat Abbas’ın Oyununu Bozuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler