Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız'la Kuzey Karadeniz...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız’la Kuzey Karadeniz Sularında Hesaplaşıyor!

Show Tv’nin en çok izlenen dizilerinden, Kuzey Yıldızı İlk Aşk 22. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Yıldız, Kuzey’in Tülin’le görüştüğünü öğreniyor. Ama acısını kalbine gömüp gerçeği anlamak için Tülin’in evine temizlikçi kılığıyla gidip istediği bilgiyi alıyor. Çetin’in yerini öğrenen Yıldız, onu Şule ile birlikte buluyor ve silahını çekip parasını istiyor. Yıldız, ona Silahını ateşlediği sırada Kuzey yetişiyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Yıldız’la Kuzey, Karadeniz sularında hesaplaşıyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Yıldız’la Kuzey Karadeniz Sularında Hesaplaşıyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin 23. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Yıldız, Kuzey’in kendisini aldattığını düşünüp krizler geçiriyor. Bu kez gerçekten Kuzey’e tamamen güveni yıkılan Yıldız, kendisini Karadeniz sularına atıyor. Onun vapurla açıldığını öğrenen Kuzey, Yıldız’ın peşinden gidiyor. Sefer ise, Nahide’ye kendisini affettirmek için Tülin’in elinden tutup eve getiriyor. Cihan doktorun ise aşkına cevap vermeyen Pembe’yi kaçırmaktan başka çaresi kalmıyor. Kuzey’e bu fikri veren kızlar ise babalarının azabından korkup kaçacak delik arıyor.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 23. bölüm 1. fragmanı….

 

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 22. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yıldız, Şule’nin söylediklerine inanmıyor. Ancak şüphe duyup Kuzey’i takibe alıyor. Kızlar, babaları Tülin’le görüşmeye gittiklerinde, Yıldız’ın anlamaması için kara kara düşünüyor. Bunu anlayan Yıldız, onlara babalarının nerede olduğunu soruyor. Onlar ise babalarının ona büyük bir süpriz hazırladığını söylüyor.

Yıldız Tülin’in, Kuzey’in yazlık evinde kaldığını öğreniyor ve kapıyı çalıyor. Tülin’e, kendisini Kuzey’in gönderdiğini ve evi temizlemeye geldiğini söylüyor. Yıldız, hem temizlik yapıyor hem de Tülin’le Kuzey’in arasında neler olduğunu anlamaya çalışıyor. Tülin, Kuzey’in kendisini aradığını ve romantik bir akşam yemeği yediklerini ballandıra ballandıra anlatıyor.

Kuzey’in Tülin’le, romantik bir yemek ayarlıyor ve sonunda ondan Şule ile ilgili belgeleri istemeyi planlıyor. Sefer durumu öğrenip, o romantik gecede Kuzey’in yanında oluyor. Kuzey yokken Sefer Tülin’e, Kuzey’in onunla evlenmek istediğini, ama Şule’den ayrılmak için belgelere ihtiyacı olduğunu söylüyor.

Tülin, hem belgeleri vereceğini hemde mahkemede şahitlik edeceğini söylüyor. O sırada Nahide içeri giriyor ve Sefer’i bastığını zannediyor. Yıldız, kendisini dolandıran Çetin’i bulup silahını çekerek parasını istiyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız Kendisini Dolandıran Çetin’e Silah Çekiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler