Ana SayfaDizilerÇukur 3. Sezon 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Yamaç Çağatay'la Ne Anlaşması...

İlgili Postlar

Çukur 3. Sezon 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Yamaç Çağatay’la Ne Anlaşması Yapıyor?

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur 3. sezon 22. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Emmi Yamaç’a, kendilerini dağıtmaya, parçalamaya çalıştıklarını, onları kollayıp koruyacak bir babaya ihtiyaçları olduğunu, onlara kim olduklarını gerektiğini ve nasıl yaşayacaklarını ondan hatırlatmasını ister. Yamaç abilerine, onları bu hale kendisinin getirdiğini ve kendisinin toparlayacağını söyleyip Çukur’a girmeleri gerektiğini açıklar. Dizinin yeni fragmanında; Yamaç Çağatay’la ne anlaşması yapıyor?

Pazartesi Dizileri 2020

Yamaç Çağatay’la Ne Anlaşması Yapıyor?

Çukur dizisinin 3. sezon 22. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Yamaç’ın Nehir’den bir çocuğu olacağı haberinden sonra, dizisinin yeni bölümünde Damla, hamile olduğunu anlıyor ve bu haberi Cumali’ye veriyor. Cumali, beklemediği bu haber karşısında ne yapacağını bilemiyor. Yamaç, mahalleye gidip insanlara neden uyuşturucu işine girdiklerinin hesabını soruyor. Karşılığında ise onları yalnız bıraktığını öğreniyor ve Çağatay’la bir anlaşma yapmak için karşısına çıkıyor.

İşte Çukur 3. sezon 22. bölüm 2. fragmanı….

ÇUKUR 3. SEZON 21. BÖLÜM ÖZETİ!

Selim, Cumali ve Vartolu Yamaç’ı kurtardıktan sonra peşlerine yine adamlar düşer. Cumali, öldü sandığı Yamaç’la baş başa kaldığında onu dövmeye başlar. Yamaç ise neye uğradığını anlamaz. Cumali, ona hem vurur, hemde ölürse onu döveceğini söylediğini hatırlatır. Çağatay, Çukur’a uyuşturucu sokmayı başarır.

Ne kadar işten çıkarılan işsiz varsa hepsini bulup uyuşturucu sattırır. Emmi’nin durumu iyiye gider. Onu görmeye giden Yamaç’a Emmi, ondan mahalleye gidip Çukur’a sahip çıkmasını ister. Yamaç, sürekli kendisini arayıp mesaj çeken Nehir’in ne istediğini merak edip onu bulur. Nehir Yamaç’a, hamile olduğunu açıklar. Yamaç, bu habere sevinemez. Sabah çıkıp akşam eve döneceğinin belli olmadığını, o bebeği istemediğini söyler.

Bu durum karşısında Nehir, bebeği aldırmak için randevü alır. Nehir, gözyaşları içerisinde bebeğini aldıracağı sırada Yamaç gelir ve operasyonu durdurur. Yamaç’ın aklına babasının sözleri gelir ve bebeğin ölmesine gönlü razı olmaz. Nehir’i alan Yamaç, onu annesine götürüp bundan sonra onun evde kalacağını söyler. Sultan, Nehir’i kabul edip eve alır.

Mahalle uyuşturucu satanlardan ve uyuşturucu kullanıp bayılanlardan geçilmez bir hal alır. Koçovalı kardeşler mahalleden uyuşturucudan bayılanları izleyip ne yapacaklarını düşünmeye başlar. Çağatay ise yanında Efsun’la birlikte tepeden Çukur’daki insanların uyuşturucudan geldikleri hali izler.

Çukur 3. Sezon 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yamaç Çukur’a Tekrar Girme Kararı Alıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler