Ana SayfaDizilerVuslat 43. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tahsin İle Fırat'ın Ölümü İki Aileyi...

İlgili Postlar

Vuslat 43. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tahsin İle Fırat’ın Ölümü İki Aileyi Yasa Boğuyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Vuslat 42. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Feride, yaşadıklarını sindiremediğini için Aziz’in telefonlarını açmıyor. Aziz, şirketin başına geçip Feride’den yardım istiyor. Fırat ise, ailesinin intikamını Tahsin’den almak için Bülent’ten yardım istiyor. Fırat, hapse girip Tahsin’i öldürüyor. Bülent’in adamlarına Fırat’ı öldürüyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Tahsin ile Fırat’ın ölümü iki aileyi yasa boğuyor. Bu durumda Feride ile Aziz’in kavuşması imkansız hale geliyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Tahsin İle Fırat’ın Ölümü İki Aileyi Yasa Boğuyor!

Vuslat 43. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Bülent, kurduğu tuzakla hem Tahsin’den kurtulmuş oluyor. Hemde, Aziz ile Feride’nin kavuşmasını engellemiş oluyor. Fırat’ın cenazesi gözyaşları içinde gömülüyor. Aziz’de babasının cenazesini defnediyor. Kerem ise geriden onları seyretmek zorunda kalıyor.

İşte Vuslat 43. bölüm 1. fragmanı….

VUSLAT 42. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Tahsin, tutuklanıp hücreye atılıyor. Aziz, babasının hapishanede ihtiyacı olacak eşyaları götürüp, onunla konuşuyor ve ona sevdiği kızı öldürmek istediğini suçunun cezasını çekmesi gerektiğini söylüyor. Kerem ise, annesinden babası hakkında gerçekleri öğrenmek için eve doktor getiriyor. Alis, hipnoterapiyle, ateş, kelebekler ve çığlıklar kelimelerini söylüyor. Kerem, dedesinin yanına gidip babasına ne olduğunu nerede olduğunu soruyor.

O da Tahsin işi çözülmeden babasının ortaya çıkmasının tehlikeli olacağını söylüyor. Kerem, Tahsin’in yanına gidip ondan kendisine babası hakkında bildiği gerçekleri söylerse onu kurtarabileceğini söylüyor. Tahsin Kerem’e, babasının dedesi tarafından öldürüldüğünü, onun nasıl öldüğünü duymak istemeyeceğini söylüyor.

Fırat, Tahsin’i öldürmeyi kafaya koyuyor ve Bülent’in yanına gidip onu öldürmesi için kendisine yardım etmesini istiyor. Bülent, elindeki silahla adamının ayağına sıkıyor ve polisler geldiğinde aralarında alacak verecek davası olduğunu tartışma sonrasında onu virduğu hikayesini anlatmasını istiyor. Fırat, hapse gidiyor. Bülent’in adamlarının yardımıyla Tahsin’i öldürecek silahı da onlardan alıyor.

Tahsin, Abdullah efendiye telefon açıyor. O sırada Fırat Tahsin’e arkadan yaklaşıp onu defalarca kere bıçaklıyor. Tahsin’in son sözü Sultan oluyor. Bülent’in adamlarının yanına giden Fırat, onlar tarafından bıçaklanıp öldürülüyor. Fırat’ın son sözü de anne oluyor.

Vuslat 42. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Fırat Tahsin’i Öldürecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler