Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 33. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Agah Şeniz'i Kaçmadan Yakalayabilecek Mi?

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 33. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Agah Şeniz’i Kaçmadan Yakalayabilecek Mi?

Kanal D’nin sevilen dizisi Zalim İstanbul, 32. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünde; Oya, Ceren’in oğlunu ölü bir bebekle değiştirip şimdiye kadar yaşamasını sağlamıştır. Nurten’in kızıyla yaptığı anlaşmayla Oya, bebeği Karaçay köşküne sokmayı başarıyor. Ceren, Şeniz’in ipini çekiyor. Ses kaydını Agah’a veriyor. Agah, ses kaydını dinleyip yıllarca abisiyle karısının kendisini aldattığını anlıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Agah, Şeniz’i kaçmadan yakalayabilecek mi?

Pazartesi Dizileri 2020

Agah Şeniz’i Kaçmadan Yakalayabilecek Mi?

Zalim İstanbul 33. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Agah’ın her şeyini öğrendiğini anlayan Şeniz, sahte bir pasaport ayarlayıp kaçmayı planlıyor. Hayatının kocaman bir yalan olduğunu ve en güvendiği insanlar tarafından ihanete uğradığını öğrenen Agah yıkılıyor. Abisi Mümtaz’ın mezarına gidiyor. İçinde bulunduğu durum onu ucu bucağı olmayan hesaplaşmalara sürüklüyor. Aklı ve mantığı hayatta herkesten daha fazla güvenip sevdiği abisinin kendisine bu kötülüğü nasıl yapabildiğini anlayamaz. Çocuklarının gerçek çocukları olup olmadığını bile bilemez bir hale gelmiştir. Cenk ile Damla durumu öğreniyor. Agah. Şeniz’in cezasını vermek için peşine düşüyor. Bakalım Şeniz’i yakalayabilecek mi?

İşte Zalim İstanbul 33. bölüm 1. fragmanı….

https://youtu.be/CTowMs5ClDA

ZALİM İSTANBUL 32. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hastanedeki doktor arkadaşıyla anlaşıp, Ceren’in ölmeden doğan ancak sağlıksız olan bebeğini ölü bir bebekle değiştirmiştir. Oya, Ceren’in bebeğini yaşatmayı başarıyor. Nurten’in kızıyla yaptığı anlaşmayla o bebeği ona veriyor ve onu köşke sokmayı başarıyor. Nedim, Oya’nın ablası olduğu gerçeği öğreniyor ama duyduklarına inanmıyor. Ceren, konağa gelen bebeği Başak’ın kucağından alınca çok kötü oluyor.

Bebeğinin kaybetmenin acısını yaşayan Ceren, Şeniz’den intikamını almaya karar veriyor. Şeniz’i bitirecek Nedim’in, babasıyla yengesini amcasını aldattığını anlattığı ses kaydını ne yapıp edip Agah’a ulaştırmayı başarıyor. Şeniz ise son ana kadar ses kaydının peşine düşüyor. Tam kaydı buldum derken kayıtta duyduğu Ceren’in sesiyle tutuşmaya başlıyor. Öte yandan Cihan, Damla ile aralarındaki engelin annesi olduğunu anlıyor.

Cemre, Cenk’ten ayrıldıktan sonra iş aramaya başlıyor. Bir mekanda sahne alan arkadaşıyla karşılaşıyor. Agah, ses kaydını dinliyor. Kulaklarına inanamıyor bir kez daha dinliyor. Büyük bir şok geçiren Agah, silahını çekip duvarda bulunan abisinin resmine nişan alıyor.

 Zalim İstanbul 32. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Oya Bombayı Patlatıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler