Ana SayfaDizilerÇukur 3. Sezon 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yamaç Çağatay'ın Müttefiki Olmayı...

İlgili Postlar

Çukur 3. Sezon 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yamaç Çağatay’ın Müttefiki Olmayı Kabul Ediyor!

Show Tv’nin en çok izlenen dizilerinden Çukur 3. sezon 22. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Çağatay’ın hamleleriyle mahalle uyuşturucu yuvası olmuştur. Mahallede iki kişi hariç herkes uyuşturucunun kölesi olmuştur. Yamaç, kardeşlerini toplayarak Çukur’u yeniden toparlamak için mahalleye dönüyor. Efsun, Nehir’in hamileliğini Yamaç’tan öğrenince onu kovuyor. Azer’in annesi Karaca’yı istemek için Koçovalıların kapısını çalıyor. Çaresiz kalan Yamaç, Çağatay’ın müttefiki olmayı kabul ediyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Yamaç Çağatay’ın Müttefiki Olmayı Kabul Ediyor!

Çukur dizisinin 3. sezon 23. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Cumali, Damla’nın hamile olduğunu öğrenince mutluluktan havalara uçuyor. Nehir’den sonra Damla’nın da hamile olması Sultan’ı ayrı mutlu ediyor. Cumali’nin sevinci kursağında kalıyor. Polisler gelip Damla’yı babasının pis işlerine attığı imzalar yüzünden tekrar tutukluyor. Vartolu ise adlı tıpta bulduğu adamla Damla’yı aklamaya çalışıyor.

ÇUKUR 3. SEZON 22. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yamaç, hastanede yatan Emmi’nin mahalleye kardeş değil baba gerektiğini söylemesiyle harekete geçiyor. Ağabeylerini toplayıp Çukur’a girmeleri ve mahalleyi düştüğü durumdan kurtarmaları gerektiğini söylüyor. Kardeşler Çukur’a tekrar giriyor. Herkes uyuşturucunun kölesi olmuştur. Mahalleliyle konuşan Yamaç, uyuşturucu işine bulaşmayan sadece iki kişi buluyor.

Yamaç, Karaca’yı gidip Azer’in yanından alıp eve getiriyor. Daha sonra Akın’ı da eve getirip tüm aileyi aynı masada toplamayı başarıyor. Nehir’in hamile olduğunu söylemek için Efsun’un yanına giden Yamaç, onun büyük tepkisiyle karşılaşıp kovuluyor. Azer, Karaca’ya çok aşık olmuştur. Ondan ayrılmaya dayanamaz. Bunu gören Fadik, Sultan’ın karşısına çıkıp Azer’e Karaca’yı allahın emriyle istiyor.

Sultan Fadik’e tam cevap verecekken Yamaç, kibarca onları evden kovuyor. Azer, Karaca’ya mesajlar yazıp ona aşkını ilan ediyor. Cumali, Damla’nın hamile olduğunu öğreniyor. Ancak hevesi kursağında kalıyor. Polislerin onu götürdüğünü öğrenince Vartolu, Damla’yı kurtarmak için elinden geleni yapıyor.

Çağatay, Efsun’la baş başa yediği yemek sonrası ona bir kolye hediye ediyor. Ancak Efsun, yolda kolyesi kırıp atıyor. Efsun’dan ayrılmaya dayanamayan Yamaç, onun yanına gidip ona sarılıyor. İşlerin iyice çıkmaza girdiğini anlayan Yamaç, Çağatay’ın yanına gidip ona verdiği altını istiyor. Çağatay’da Yamaç’a, bükemediği eli öpmeye mi karar verdiğini söyleyerek ona altını veriyor. İkili el sıkışıyor.

Çukur 3. Sezon 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Yamaç Çağatay’la Ne Anlaşması Yapıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler