Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sancar'a Ne Olacak?

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sancar’a Ne Olacak?

Star Tv’nin yeni gözde dizilerinden Sefirin Kızı, 10. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nare, olacaklardan korktuğu için olanları Sancar’dan saklamaya çalışıyor. Ancak ok yaydan çıkmıştır artık. Sancak, Akın’ın peşine düşüyor. Halise’nin mahkemesi oluyor. Nare, kendisini darp edenleri azmettirenin Halise olduğunu itiraf ediyor. Elvan ile Gencer’in de Halis’in aleyhinde ifade vermesi ortalığı karıştırıyor. Yahya ile Elvan’ın arası açılıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Sancar’a ne olacak?

Pazartesi Dizileri 2020

Sancar’a Ne Olacak?

Sefirin Kızı 11. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Akın, Nare’nin telefon oyununu öğrenip öfkeden deliye dönüyor. Sancar, Akın’ın yerini bulmak için yurt dışına gidiyor ve onun yerini buluyor. Nare ise Gediz’le birlikte büyük bir bekleyişe giriyor. Sancar yerde hareketsiz yatarken Akın onun başında görünüyor.

İşte Sefirin Kızı 11. bölüm 1. fragmanı…

SEFİRİN KIZI 10. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Gediz’le Nare, videoyu Müge’ye izletirken Sancar geliyor ve telefonu eline alıyor. Kendisinden bir şey sakladıklarını anlayan Sancar, telefonun şifresini açamıyor. Nare’de telefonun şifresini açıp Sancar’a Akın’ın Müge’yi kullandığını babasına itiraf ettiği videoyu seyrettiriyor. Gediz, perişan halde olan ablasını eve götürüyor.

Sancar, Yahya’nın annesini kurtarmak için Necdet’i hapisten çıkarmaya çalıştığını öğreniyor. Annesinin karşısına çıkan Sancar, onun mahkemesinde şahitlik edeceğini söylüyor. Mahkeme günü geldiğinde Hakim, Nare’nin ifadesini dinliyor. Nare, kendisini darp ederleri Halise’nin azmettirdiğini söylüyor.

Şahit olarak dinlenecek Sancar mahkemeye gelmiyor. Ancak Gediz ile Elvan gelip, Halise’nin azmettirici olduğu yönünde ifade veriyor. Mahkeme ileri bir tarihe atılıyor ve Halise ile Necdet’in tutuksuz olarak yargılanmasına karar veriliyor. Mahkemeden sonra Yahya Elvan’ı, bu yaptığı hareketten dolayı evden kovuyor. Elvan ise gözyaşlarına boğuluyor.

Sancar, Nare ile kızının beğendikleri bahçeli güzel bir eve yerleştiriyor. Nare, Sancar’ın Akın’ın yerini öğrenmek için babasının yanına gittiğini öğrenip onu takip ediyor. Sefir, Akın’ın yeri karşılığında Sancar’dan bir milyon euro istiyor. Sancar, Sefir’in teklifini kabul edip Akın’ın yerini öğreniyor. Nare, Sancar’ın elini katil olmasından korkmaya başlıyor.

Sefirin Kızı 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nare Sancar’ı Durdurmayı Başarabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler