Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nare Sancar'ı Durdurmayı Başarabilecek Mi?

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nare Sancar’ı Durdurmayı Başarabilecek Mi?

Star Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizilerinden Sefirin Kızı, 10. yeni bölümüyle 24 şubat pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nare, başlarına tüm gelenlerin sorumlusunun Akın olduğunu öğrenen Sancar’ın onu öldürüp hapse girmesinden korkmaya başlar. Sancar ise Akın’ı bulmak için harekete geçer. Nare, Sancar’ı durdurmayı başarabilecek mi?

Pazartesi Dizileri 2020

Nare Sancar’ı Durdurmayı Başarabilecek Mi?

Sefirin Kızı 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Sancar, bundan sonra gerçeklerin peşinde olacağını söylüyor. Nare, bu davanın kazananı olmayacağını, cevaplarına inanmadığını ve her şeyin öylece kalmasını istiyor. Öfkeden deliye dönen Sancar, Akın’ın kalemini kırdığını, ona engel olmaya çalışan Gediz’e de kendisine engel olursa onun da kalemini kıracağını söylüyor. Nare Sancar’dan, son çare olarak annesini affedeceğini ama karşılığında ondan, Akın’ın peşini bırakmasını istiyor.

İşte Sefirin Kızı 10. bölüm 2. fragmanı….

SEFİRİN KIZI 9. SON BÖLÜM ÖZETİ!

Loki, eski sevgilisi Menekşe’nin, Sancar’la evlendiğini ve ondan bir kızı olduğunu zanneder. Menekşe’yi hapishaneye yanına çağırır ve onu Sancar’la kızının canı üzerinden tehdit eder. Menekşe gözyaşları içerisinde abisinin, Sancar’dan para alıp kendisini onunla zorla evlendirdiğini ve o kızın iste kendi kızı değil Sancar’ın Nare’den olan kızı olduğunu söyler.

Nare, Müge’ye Akın’ın kendisine tecavüz ettiğini anlatır. Ancak Müge buna inanmaz. Gediz’de Akın’ın ablasıyla sevgili olduğuna ihtimal vermez. Nare, elindeki videoyu onlara izletmek zorunda kalır. Videoda Akın’ın Nare’ye tecavüz etmeye çalıştığı onu Sancar’a yar etmeyeceğini söylemesini ve sonrasında Nare’nin onu bıçakladığını izleyen Gediz ile Müge çok kötü olur.

Hiçbir şeyden habersiz Sancar, Nare ile kızına bir ev ayarlamaya çalışır. Sancar’ın annesi ise oğlunun Nare’ye ev açamayacağını açarsa herkesin onun metresine ev açtığını konuşacağını söyler. O ise Nare’nin kızının annesi olduğunu ona asla dokunamayacağını ama ona dokunan içinde dünyayı yakacağını söyler.

Sancar, Nare’nin yanındaki Müge’yle Gediz’i görür ve onların kendisinden bir şeyler sakladığını anlar. Gediz’in halinden iyice şüphelenip Nare’nin elinden telefonunu alır ve o görüntüleri gözleriyle görür. Baştan beri yaşadıkları her şeyin Akın’ın tuzağı olduğunu, Nare’ye gerçekten tecavüz ettiğini anlar. Nare ise, Sancar’ın Akın’ı öldürüp hapse girmesinden korkmaya başlar.

Sefirin Kızı 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sancar Akın’ın Peşine Düşüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler