Ana SayfaDizilerÖğretmen Dizisinin Yayın Günü Belli Oldu! Dizinin Yeni Fragmanı Yayında!

İlgili Postlar

Öğretmen Dizisinin Yayın Günü Belli Oldu! Dizinin Yeni Fragmanı Yayında!

Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan Öğretmen dizisinin yapımcılığını Med yapımın sahibi Fatih Aksoy’un üstleniyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Koray Kerimoğlu oturuyor. Baş rollerini İlker Kaleli, Afra Saraçoğlu ve Ceren Moray’ın paylaştığı Öğretmen dizisinin yayın günü belli oldu. Dizinin yeni fragmanı yayınlandı. paylaşıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Öğretmen Dizisinin Yayın Günü Belli Oldu!

Fox Tv Öğretmen dizisinin yayın gününü açıkladı. Dizinin, Kadın dizisinin yerine salı günleri yayınlanacağı beklenirken kanal dizinin, çarşamba günleri yayınlanacağını açıkladı. Öğretmen dizisi merakla beklenen ilk bölümüyle 5 Mart çarşamba günü izleyicisiyle buluşacak. Öğretmen dizisinin yeni fragmanı yayınlandı.

İşte Öğretmen dizisi 2. fragmanı….

 

ÖĞRETMEN DİZİSİNİN KONUSU!

Öğretmen dizisinde izleyenleri hem drama, hem aksiyon ve hemde gerilim dolu anlar bekliyor. İlker Kaleli, dizide bir lise öğretmenini canlandırıyor. Lisede okuyan 30 öğrenciden birinin intihar etmesiyle geriye 29 öğrenci kalır. İntihar eden genç kız ise, okulun en başarılı yüzücüsüdür ve uluslararası bir yarışmada derece alır. Sınıftaki diğer öğrenciler ise onu kıskanmaya başlar.

Başarılı öğrenciyi kıskanan diğer öğrenciler gerçek dışı bir video hazırlar ve onun doping alarak yarışmayı kazandığı iftirasını atar. Bu haber tüm ülkeye yayılınca genç kız bunalıma girer ve intihar ederek hayatına son verir. Sınıf ise bu olaydan sonra hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam eder.

Ancak, okula iki yıl önce gelen resim öğretmeni bu intihar olayını araştırmaya başlar ve olayı çözmek için 29 öğrenciye okulun kapanmasına on gün kala rehin alır. İntihar olayı çözülmeden kimsenin mezun olamayacağını söyleyen Öğretmen, öğrencilerden gerçeği öğrenmeye çalışır. Daha sonra okulda bir patlama gerçekleşir ve işler iyice gizemli bir hal almaya başlar.

Öğretmen Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler