Ana SayfaDizilerYasak Elma 71. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şahika Nadir'i Zehirliyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 71. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şahika Nadir’i Zehirliyor!

Fox Tv’nin reytingleri alt üst eden dizisi Yasak Elma 70. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Nadir’in evlenme teklifini kabul eden Yıldız, ertesi gün pişman olup ona, evlenmek istemediğini söylüyor. Yıldız, milyon dolarlık büyük bir iş teklifi alıyor. Şahika, Leyla’nın ipini çekiyor. Halit ise her şeyini kaybediyor ve çocuklarını alıp gecekondulara düşüyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Halit’le birlikte şirketle ilişiği kesilen Şahika, Nadir’i zehirliyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Şahika Nadir’i Zehirliyor!

Yasak Elma 71. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ender, Şahika’nın işine son verip odasını boşaltmasını istiyor. Nadir’in yanına giden Şahika, ondan işini geri istiyor. Ancak Nadir, bunun mümkün olmayacağını söylüyor. Halit, çocuklarıyla birlikte gecekonduda kalmaya başlıyor ve arkadaşlarından iş istiyor. Şahika ise, son kez Nadir’le buluşup oralardan gideceğini söyleyip kadeh tokuşturuyor. Nadir, içkisini içtikten sonra yere yığılıyor. Nadir ölecek mi?

İşte Yasak Elma 71. bölüm 1. fragmanı….

YASAK ELMA 70. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nadir, Yıldız’ın evlenme teklifini kabul etmesinin şerefine bir yemek veriyor. Orada Yıldız’a aldığı yüzüğü takıyor. Ender, Yıldız’ın sessizliğinden bir şeyler olduğunu anlayıp onunla konuşuyor. Yıldız, Nadir’le evlenmek istemediğini Leyla’nın hamile olduğunu öğrendikten sonra sinirle kabul ettiğini söylüyor.

Yıldız, ertesi gün Nadir’i çağırıp ona yüzüğü iade edip onunla evlenemeyeceğini söyleyerek özür diliyor. Bu duruma Nadir, hem çok bozuluyor hem de üzülüyor. Ender’i yanına çağıran Nadir ondan, ne yapıp ne edip Yıldız’ı kendisiyle evlenmeye ikna etmesini istiyor. Zor durumda kalan Ender ne yapacağını bilemiyor.

Yıldız’ın elma püresi için 500.000 dolarlık bir teklif geliyor. Tam onu kabul edecekken yeni 5 milyon dolarlık bir teklif daha geliyor. Yıldız, milyonluk teklifi kabul ediyor, Hemde şirketin CEO’su oluyor. Ender, Halit’le konuşmaya gidiyor ve Leyla’nın hamileliğinin sahte olabileceğini, o gerçekten hamile olsa bebek altı aylık olunca onun haberi olacağını söylüyor.

Halit, Leyla’dan kürtaj olduğu doktorun ismini istiyor. Leyla, cevap veremeyince yine Şahika’dan yardım istiyor. Şahika, Ender’in de zoruyla Leyla’yı gözden çıkarıyor. Onun tuttuğu doktor Halit’e kendisine Leyla’nın yalan söylemeye zorladığını söylüyor. Halit, Leyla’yı evinden ve hayatından kovuyor. Halit, her şeyini kaybettiğini öğrenip yere yığılıyor.

Yasak Elma 70. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız Yükseliyor Halit İse Çöküyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler