Ana SayfaDizilerSurvivor 2. Hafta İlk Eleme Adayı Belli Oldu! Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım...

İlgili Postlar

Survivor 2. Hafta İlk Eleme Adayı Belli Oldu! Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Survivor 2020 tüm heyecanıyla devam ediyor. Yarışmacılar yavaş yavaş ada şartlarına alışmaya başladı. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kazanmıştı. Survivor’un dün akşam yayınlanan bölümde haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için her iki takımda kıyasıya mücadele etti. Haftanın dokunulmazlığı alan takım belli oldu. Ada konseyinde eleme potasına gidecek yarışmacı için oy kullanıldı. Survivor 2. hafta ilk eleme adayı belli oldu.

2020 Survivor ünlüler takımı kadrosu

2020 Survivor gönüllüler takımı kadrosu

Survivor 2. Hafta İlk Eleme Adayı Belli Oldu!

Survivor 2020’nin dün akşamki yayınlanan bölümünde takımlar dokunulmazlık alabilmek için tüm güçlerini ortaya koydular. Aycan’ın Derya’ya küfür etmesi büyük tepki aldı. Konseyde Aycan arkadaşından özür diledi.

DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Ünlüler Takımı ile Gönüllüler Takımı dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldiler. Nefeslerin tutulduğu mücadeleyi gönüllülerin kazanmasıyla durum 1-1 oldu. Takımlar berabere kalınca skor bayrak yarışıyla belirlendi. Bayrak yarışında galibiyet Gönüllülerin oldu. Gönüllüler haftanın ikinci dokunulmazlığını almış oldu.

ELEME KONSEYİ TOPLANLDI!

Eleme konseyi öncesinde Tayfun’un acılı hayat hikayesi izleyenleri bir kez daha duygulandırdı. Tayfun, yıllardır görmediği babasına bir kez daha sarılmak istediğini söyledi. Performansı ve efendi tavırlarıyla dikkat çeken Tayfun’a babasından henüz bir yanıt gelmedi.

Ada konseyinde Aycan, Derya’ya küfür ettiğini itiraf etti ve herkesin önünden ondan özür diledi. Ünlüler eleme potasına girmesini istedikleri adayların isimleri yazdı. Takımdan Melis ve Derya isimleri çıktı. Çıkan oylarda iki yarışmacının oyları eşit çıktı ve kutudan açılan son oyla eleme adayı belirlendi. Melis 5, Derya ise 6 oy aldı ve Survivor 2020 ikinci hafta ilk eleme adayı Derya oldu.

Derya, takımın huzurunu kaçırdığı konuşulduğunu, doğru söyleyeni dokuz köyden kovduklarını ve doğru söylemeye devam edeceğini belirtti.

EN İYİ PERFORMANS GÖSTEREN YARIŞMACILAR!

En iyi performans gösteren Ünlüler takımından Perviz, Gönüllüler takımından ise Elif oldu. Survivor’ın bu akşamki bölümünde Pervis ile Cemal Can ve Elif ile Meryem ödül oyunu için mücadele verecek. Survivor Çarşamba ve Perşembe günleri hariç her gün ekranlarda olacak.

Survivor 2020 Ünlüler Takımına Katılan Yeni Yarışmacılar Kimler? Dokunulmazlığı Hangi Takım Kazandı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler