Ana SayfaDizilerYasak Elma 70. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız Yükseliyor Halit İse Çöküyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 70. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız Yükseliyor Halit İse Çöküyor!

Fox Tv’nin reytingleri alt üst eden dizisi Yasak Elma 70. yeni bölümüyle 24 şubat pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yıldız Ender’e, aslında Nadir’le evlenmek istemediğini Leyla’nın hamile olduğunu öğrenince bir anlık sinirle kabul ettiğini söyler. Halit, Leyla’ya bebeği aldırdığı doktorun adını sorar. Şahika’nın ayarladığı doktor Halit’e, Leyla’nın kendisine yalan söylemesini istediğini söylemesiyle Halit, Leyla’yı kapı dışarı eder. Halit, aldığı kağıtlarda büyük bir zarara uğrar ve ipotek ettiği yalıyı kaybeder. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Yıldız yükseliyor Halit ise çöküyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Yıldız Yükseliyor Halit İse Çöküyor!

Yasak Elma 70. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Yıldız’ın elma püresi işi tutuyor ve Amerika’dan büyük bir teklif alıyor. Halit ise yalı dahil tüm evlerini kaybediyor. Çocuklarıyla birlikte yalıdan ayrılmak zorunda kalıyor.

İşte Yasak Elma 70. bölüm 2. fragmanı….

YASAK ELMA 69. BÖLÜM ÖZETİ!

Yıldız, Nadir’in evlenme teklifini ret eder. Ama ertesi gün arayıp iş teklifini kabul ettiğini söyler. Yıldız, hava durumunu sunmaya Halit Can ile birlikte gider. Bebeği durmayınca canlı yayında ona elma püresi yedirir. Halit, televizyonda Yıldız’ı ve oğlunu görünce soluğu Yıldız’ın evinde alır. Ona kendisinin haberi olmadan oğlunu televizyona çıkaramayacağını söyler.

Yıldız annesini yanına çağırır. Bu arada canlı yayında bebeğine yedirdiği elma püresi tutar ve Yıldız satışa başlar. Ender, Nadir’le konuşup Yıldız’a bir doğum günü partisi yapmasının iyi olacağını söyler. Partiyi kendisi organize etmiş gibi görünen Ender, herkesi oraya çağırır. Halit, partiyi yapanın Nadir olduğunu öğrenir.

Leyla, Halit’i arayıp olmayan bebeği aldırdığını söyler. Halit, Leyla’nın yanına gidip ona destek olur. Leyla, Halit’den çocuklarıyla birlikte bir akşam yemeği yemek istediğini söyler. Aysel, durumu Yıldız’a haber verir. Yıldız, Halit Can’ı alıp Lila’ya bırakır. Halit, oğlunu görünce Leyla’yla ilgilenemez. Leyla, bu duruma bozulur.

Yıldız, süpriz doğum günü partisine çok sevinir. Annesi Nadir’in kızından hoşlandığını anlar. Hatta onunla evlenmesine sıcak bakar. Şahika, Leyla’yı yemeğe götürür. Yıldız’da Zehra ile barışma yemeğine çıkınca aynı yerde karşılaşırlar. Şahika, Leyla’nın hamile olduğunu Yıldız’a söyler. Bunu duyan Yıldız, yönetim toplantısında olan Nadir’in yanına gidip evlenme teklifini kabul ettiğini söyler. Halit donup kalır.

Yasak Elma 70. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Halit’in Çöküşü Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler