Ana SayfaDizilerZemheri 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Elvan Kendisine Saldıran Yasin'i Öldürdü Mü?

İlgili Postlar

Zemheri 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Elvan Kendisine Saldıran Yasin’i Öldürdü Mü?

Show Tv’nin sevilen dizilerinden Zemheri 6. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ertan, Firuze’yi uçurumdan aşağı itip geri tutuyor. Yaşar’ın kaza olmadan yazdığı dilekçeyi birisi Ertan’a gönderiyor. Ayaz, o dilekçeyi ele geçirmek için Ertan’ın odasına giriyor. Ama Mehveç’e yakalanıyor. Mehveç ise dilekçenin aslını ona veriyor. Ertan, Firuze’yi dağ evine götürdüğü sırada Ayaz, yetişiyor. Ertan, tutuklanıyor ancak ifade verip serbest kalıyor. Yasin Elvan’a saldırıyor. Elvan, kendisine saldıran Yasin’i öldürdü mü?

Çarşamba Dizileri 2020

Elvan Kendisine Saldıran Yasin’i Öldürdü Mü?

Faruk, paralarını alıp kaçan Sevda’nın hamile olduğunu öğrenip onu eve götürüyor. Aliye ise, ikisini de evden kovuyor. Sokaklarda kalan Faruk’la Sevda, gidecek yerleri ve paraları olmadığı için tekrar eve dönüyor. Firuze onları içeri alıyor ancak Aliye sabah yine onları kovuyor. Faruk’un annesiyle konuşmasından sonra Aliye, Sevda’yı kabul etmeye mecbur kalıyor.

ZEMHERİ 6. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ertan, Firuze’nin kim olduğunu öğreniyor. Ama durumu bilmemiş gibi oyununa devam ediyor. Ayaz, Firuze ile konuşuyor ve kendi tutsaklığından kurtulamadığını ama onu Ertan’ın tutsağı etmeyeceğine söz veriyor. Ertan’a birisi Yaşar’ın kazadan önce yazdığı dilekçeyi gönderiyor. Ertan tutuşmaya başlıyor. Ama kılıfını da hazırlıyor.

Ayaz o dilekçeyi bulmak için harekete geçiyor. Berrak ile evde yalnızken Ertan’ın odasına girip dilekçeyi ararken Mehveç’e yakalanıyor. Mehveç ise ona yardım edip dilekçenin aslını veriyor ve ona abisi kaçmadan yakalanması için dağ evinde olduğunu söylüyor. Ayaz, dilekçeyi Yaşar’ın avukatına teslim edip Firuze’yi Ertan’ın elinden kurtarmak için dağ evine gidiyor

Firuze, dağ evine gittiğinde Ertan’ın süpriziyle karşılaşıyor. Ertan, ona aşık olduğunu söylüyor. Firuze, Yaşar’ın kızı olduğunu itiraf ediyor. Ertan, onun babasını kurtaracağını ama karşılığında ondan ne isterse yapmasını istiyor. O sırada Ayaz gelip Ertan’ı yumruklamaya başlıyor. Ardından polisler gelip Ertan’ı götürüyor.

Ertan, ifadesinde o dilekçenin kendisinin eline sonradan geçtiğini, söyleyip suçu elemanının üzerine atıyor. Polisler Ertan’ı serbest bırakıyor. Ayaz’ı ise nezarete atıyor. Yasin, Elvan’a babasını hapiste rahat görebilecekleri bir adam bulduğunu, o adamın telefonunun evde olduğunu söyleyip onu evine götürüyor. Elvan’a saldırmaya başlıyor ve o eline geçirdiği şişeyle Yasin’i yaralıyor.

Zemheri 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayaz Firuze’yi Yalnız Bırakmıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler