Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Benal Zeynep'e Her Şeyi...

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Benal Zeynep’e Her Şeyi İtiraf Ediyor!

Tv8’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir 7. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Zeynep, Benal’in kürtaj olmasına engel oluyor. Benal, Mehdi’nin ablasına hamile olduğunu açıklıyor. Ancak ablası Mehdi’nin Zeynep’e aşık olduğunu söylemesiyle gerçeği açıklayamıyor. Kibrit’in korucuyu aileliği kabul ediliyor.  Dizinin yeni bölüm fragmanında Benal, Zeynep’e her şeyi itiraf ediyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Benal Zeynep’e Her Şeyi İtiraf Ediyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 8. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Zeynep, Kibrit’in koruyucu aile olmak istemelerinin kabul edildiğini öğrenip onu alıp eve getiriyor. O sırada Mehdi’nin kendisine aşık olduğunu ablasına itiraf ettiğini duyuyor. Zeynep, Emine’ye gidip o mahallede yaşamak için fazla yol aldığını fark ettiğini söylüyor. Benal, Zeynep’le buluşup bebeğinin babasının kim olduğunu ona açıklıyor.

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 8. bölüm 1. fragmanı….

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 7. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Faruk, Zeynep’ten bilgi almak için Emine’ye yaklaşıyor. Onu yemeklere götürüyor. Hatta Emine’nin ayakkabısının topuğu kırılınca ona pahalı bir ayakkabı alıyor. Emine, Faruk’la görüştüğünü kimseye söylemiyor. Mehdi, Nermin’den Zeynep’in iki dersinin sınavına girmediğini öğrenip onu okula götürüyor.

O sınavına girdiği sırada Zeynep’in hocasını bulup konuşuyor. Zeynep’in hocası giremediği iki dersten sınava gireceğini söylüyor. O sırada Faruk’ta okula gelip Zeynep’in karşısına çıkıp ondan asla vazgeçmeyeceğini söylüyor. Mehdi, yanlarına geldiğinde Zeynep’in babasını bulmak için yardımcı olacağını söylüyor.

Mehdi ise, Zeynep’in karısı onun babasının da babası olduğunu gerekeni kendisinin yapacağını ve onu bir daha karasının çevresinde görmek istemediğini söylüyor. Ekrem, kendisini gören Mehdi’ye zarf içinde para uzatıp gördüklerinin aralarında kalmasını istiyor. Mehdi ise parayı kabul etmiyor. Ona iki ev geçindirdiğini o paranın ona lazım olacağını söylüyor.

Zeynep, eve eşyalarını gönderen Nermin annesiyle konuşmaya gidiyor. Mehdi ile Kibrit için 1 yıl evli kalacağını söyleyip üzülmemesini söylüyor. Nermin, Mehdi’nin ona aşık olmasından korkuyor. Zeynep, annesine Benal’den bahsedip onu işe almasını istiyor. Emine, Faruk’u mahallede Mehdi’nin düşmanlarının yanında görünce ondan kendisini bir daha aramamasını istiyor.

Faruk ise, onun kendisiyle görüştüğünü herkezden sakladığını öğrenince bu durum hoşuna gidiyor ve Emine’yi öpüyor. Zeynep, Kibrit’in koruyucu aileliğinin kabul edildiğini öğrenip onu kalmaya gidiyor. Kibritle eve geldiklerinde Mehdi’nin ablasıyla konuşmalarını duyuyor.

Doğduğun Ev Kaderindir 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mehdi Zeynep’e Aşık Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler