Ana SayfaDizilerHizmetçiler Dizisinin Setinden İlk Fotoğraflar Geldi!

İlgili Postlar

Hizmetçiler Dizisinin Setinden İlk Fotoğraflar Geldi!

Kanal D’nin yeni dizisi Hizmetçiler ekranlara bomba gibi gelmeye hazırlanıyor. Meksika’da “Ellas son La Alegria Del Hogar” adıyla yayınlandığı dönemde reytingleri alt üst eden dizi Türkiye’de Hizmetçiler adıyla yayınlanacak. Usta oyuncu kadrosuyla ve ilginç konusuyla hayli iddialı olan dizinin çekimlerine başlandı. Çok yakında ekranlara gelecek olan Hizmetçiler dizisinin setinden ilk fotoğraflar geldi. Detaylar haberimizde….

 Hizmetçiler’in Afişi Yayınlandı!

Hizmetçiler Setinden İlk Fotoğraflar Geldi!

Kanal D’nin yeni dizisi Hizmetçiler’in başrollerin, Deniz Baysal Yurtcu, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Yiğit Kirazcı ve Seçkin Özdemir’in paylaştığı dram-entrika türündeki dizi çok yakında ekranlara gelecek. Yapımcılığını Fabrika Yapımın, Öner Arslanel, proje tasarımını Ali Leskay’ın yaptığı ve yönetmenliğini ise Metin Balekoğlu’nun üstlendiği dizinin çekimleri büyük bir hızla devam ediyor.

İstanbul’da lüks bir sitede çalışan birbirinden farklı dört hizmetçinin ev sahipleriyle aralarında yaşanan ilişkilerinin konu alındığı diziden ilk karelerde basına yansıdı. Meksika’da “Ellas son La Alegria Del Hogar”, Amerika’da “Devious Maid’s” adı ile yayınlanmış ve büyük ses getirmiş olan, senaryosunu Makbule Kosif, Gülsev Karagöz, Özer Çetinel, Ruhan Arca ve Alper Alp Özgen’in kaleme aldığı “Hizmetçiler” çok yakında Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

 

Hizmetçiler Setinden İlk Fotoğraflar

 

Hizmetçiler Setinden İlk Fotoğraflar

Hizmetçiler dizisi ilk fragmanıyla büyük ilgi gördü. Lüks içinde yaşayan insanlarla, onlara hizmet eden ve asla o hayata sahip olamayacak hizmetçiler arasında yaşananların anlatıldığı dizinin yayın tarihi merakla bekleniyor.

İşte Hizmetçiler dizisinin ilk fragmanı….

https://youtu.be/4cwRCBYJAyU

HİZMETÇİLER DİZİSİNİN KONUSU!
Lüks villalarda yaşayan ailelerin yanında çalışan hizmetçilerin, asla yaşayamayacakları evlere girmeleri, orada onlara aileden biri gibi davranmalarına kandıkları, hiç oturamayacakları sofraları kurdukları, hiçbir zaman anne demeyecek çocukları büyüttükleri, başkalarının pahalı kirli çamaşırlarını yıkayıp, onlara günahlarını bile vermeyecekleri insanların sırlarını saklamak zorunda kaldıkları insanların hikayesini anlatıyor.

İstanbul’da lüks bir sitede farklı evlerde çalışan, dört ayrı hizmetçinin başından geçenleri ve ev sahipleriyle aralarında yaşanan ilginç ilişkileri ve bu ilişki ağlarıyla çevrelenmiş gizemli olayları konu alan Hizmetçiler dizisi çok yakında ekrana gelecek.

Hizmetçiler Dizisinin İlk Fragmanı Büyük İlgi Gördü!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler