Ana SayfaDizilerHekimoğlu 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hekimoğlu'nun Aldığı Risk Orhan'ı Endişelendiriyor!

İlgili Postlar

Hekimoğlu 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hekimoğlu’nun Aldığı Risk Orhan’ı Endişelendiriyor!

Hekimoğlu 10. yeni bölümüyle 3 mart salı günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Hastanenin bağışçılarından Vahap beyin, tek şartı yönetim kurulunda yer almaktır. Hekimoğlu Vahap beyle tanışır. Ancak onun hastaneye bilimsel deneyler için kullanacağını düşünür. Hastaneye gelen genç kadınla ilgilenen Hekimioğlu, onun kalp nakli olması gerektiğini anlar. Ama her zamankinden farklı olarak hastanın sözüne itimat etmek zorunda kalır. Çünkü, kurulun karşısında vereceği yanıt hastane de başta olmak üzere herkes için kritik bir önem taşır. Hekimoğlu’nun aldığı risk Orhan’ı endişelendiriyor.

Salı Dizileri 2020

Hekimoğlu’nun Aldığı Risk Orhan’ı Endişelendiriyor!

Hekimoğlu 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Vahap bey ile Hekimoğlu arasında ilginç diyaloglar yaşanır. Hekimoğlu’nun tuhaflığı başkanın kafasında soru işaretleri kalmasına sebep olur. Vahap, İpek’e Ateş ile arasında herhangi bir ilişki olup olmadığını sorar. İpek bu soru karşısında oldukça şaşırır. Zeynep ise kendisini müthiş bir kararsızlık içinde bulur ve Hekimoğlu ile arasında yaşananları sorgulamaya başlar. Hekimoğlu hastasının ameliyatı konusunda büyük bir risk aldığını Orhan öğrenir ve onun için endişelenmeye başlar.

Hekimoğlu 10. bölüm 2. fragmanı….

https://youtu.be/1pK-pqANU3M

HEKİMOĞLU 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Hastaneye gelen çocukta önce akciyerlerinde sorun olduğu zannediliyor. Sonra çocuğun durumu kötüleşiyor. Derilerinde döküntüler ve derin kızarıklıklar baş gösteriyor. Hasta çocukla ilgilenen Emre, onun arkadaşlarıyla birlikte eski bir eve ruh çağırmaya gittiğini öğreniyor. Annesi ile babası ayrı çocuğun başında sürekli kavga eden karı koca, Emre’yi ve Hekimoğlu’nu da zor durumda bırakıyor.

Dünyaca ünlü doktor olan Emre’nin babası hastaneye oğlunu görmeye geliyor. Ancak Emre, kendisini ve annesini yıllar önce terk eden, hiçbir özel gününde yanında olmayan babasıyla görüşmek istemiyor. Ama adam onunla görüşmek için sürekli bekliyor. Hekimoğlu, Emre’nin babasının akciyer kanseri olduğunu ve pek az bir ömrü kaldığını anlıyor.

Çocuğun tedavileri cevap vermiyor ve daha da kötü oluyor. Önce çocuğun Şarbon hastası olduğunu düşünülüyor. Hastanenin bağışçılarından olan çocuğun babası, Emre’ye ve Hekimoğlu’na kötü davranıyor. Hekimoğlu, adamla konuşup onun orta Asya’ya gidip gitmediğini soruyor. Adam önce inkar etse de sonra uzun yıllar Hindistan’da kaldığını itiraf ediyor.

Hekimoğlu, adamın bileğindeki rahatsızlıktan onun Cüzzam olduğunu ve virüsü oğluna geçirdiğini anlıyor. Emre, mesafeli bir şekilde babasıyla vedalaşıyor. Sonra Emre, dayanamayıp babasına seslenip ona sarılıyor.

Hekimoğlu 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı! Hekimoğlu Kalp Nakli Gereken Hasta İçin Kolları Sıvıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler