Ana SayfaDizilerHizmetçiler Dizisinin Yayın Günü Belli Oldu! Dizinin İlk Bölüm 2. ve 3....

İlgili Postlar

Hizmetçiler Dizisinin Yayın Günü Belli Oldu! Dizinin İlk Bölüm 2. ve 3. Fragmanı Yayında!

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Hizmetçiler’in merakla beklenen ikinci ve üçüncü fragmanları yayınlandı. Yabancı bir diziden uyarlanan ve lüks villalarda yaşayan insanların yanında çalışan hizmetçilerin iş verenleri ile aralarında yaşadıkları hikayeyi konu alıyor. Hizmetçiler dizisinin yayın tarihi ve günü belli oldu. Merakla beklenen dizinin fragmanları büyük ilgi topladı. Detaylar haberimizde…

Cumartesi Dizileri 2020

Hizmetçiler Dizisinin Yayın Günü Belli Oldu!

Kanal D ekranlarını yeni iddialı dizisi Hizmetçiler, 7 mart cumartesi günü ilk bölümüyle ekranlara gelecek. Dizinin ilk fragmanından sonra, ikinci ve üçüncü fragmanları da yayınlandı.

İşte Hizmetçiler dizisi 2. fragmanı….

https://youtu.be/zLVi1dsywL0

İşte Hizmetçiler dizisi 3. fragmanı…

Hizmetçiler, çalıştıkları evlerde yaşananlar olayların içinde kendilerini buluyor. Vicdanları, gururları ve çıkarları arasında karar vermek zorunda kalıyorlar.

Kanal D’nin yeni dizisi Hizmetçiler’in başrollerin, Deniz Baysal Yurtcu, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Yiğit Kirazcı ve Seçkin Özdemir’in paylaştığı dram-entrika türündeki dizi çok yakında ekranlara gelecek. Yapımcılığını Fabrika Yapımın, Öner Arslanel, proje tasarımını Ali Leskay’ın yaptığı ve yönetmenliğini ise Metin Balekoğlu’nun üstleniyor.

İstanbul’da lüks bir sitede çalışan birbirinden farklı dört hizmetçinin ev sahipleriyle aralarında yaşanan ilişkilerinin konu alındığı diziden ilk karelerde basına yansıdı. Meksika’da “Ellas son La Alegria Del Hogar”, Amerika’da “Devious Maid’s” adı ile yayınlanmış ve büyük ses getirmiş olan, senaryosunu Makbule Kosif, Gülsev Karagöz, Özer Çetinel, Ruhan Arca ve Alper Alp Özgen’in kaleme aldığı “Hizmetçiler” çok yakında Kanal D ekranlarında 7 mart cumartesi günü izleyicisiyle buluşacak.

HİZMETÇİLER DİZİSİNİN KONUSU!
Lüks villalarda yaşayan ailelerin yanında çalışan hizmetçilerin, asla yaşayamayacakları evlere girmeleri, orada onlara aileden biri gibi davranmalarına kandıkları, hiç oturamayacakları sofraları kurdukları, hiçbir zaman anne demeyecek çocukları büyüttükleri, başkalarının pahalı kirli çamaşırlarını yıkayıp, onlara günahlarını bile vermeyecekleri insanların sırlarını saklamak zorunda kaldıkları insanların hikayesini anlatıyor.

İstanbul’da lüks bir sitede farklı evlerde çalışan, dört ayrı hizmetçinin başından geçenleri ve ev sahipleriyle aralarında yaşanan ilginç ilişkileri ve bu ilişki ağlarıyla çevrelenmiş gizemli olaylarla izleyicileri ekranlara kilitleyecek.

Hizmetçiler Dizisinin Setinden İlk Fotoğraflar Geldi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler