Ana SayfaDizilerYasak Elma 72. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şahika'dan Halit'e Şok Teklif Geliyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 72. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şahika’dan Halit’e Şok Teklif Geliyor!

Yasak Elma dizisi 71. yeni bölümüyle yine izleyicileri ekranlara kilitledi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Beş parasız kalan Halit, çocuklarıyla birlikte Şoförü Sıtkı’nın evine yerleşiyor. Halit’in düştüğü duruma tek üzülen ve ona yardım eden Yıldız oluyor. İşine son verilip Nadir tarafından rencide edilen Şahika ise Nadir’i zehirleyip öldürüyor. Nadir’in cenazesinde onun bir karısı olduğunu öğrenen herkes şok oluyor. İkinci büyük şok ise Nadir’in karısının Şahika çıkması oluyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Holdingin başına geçen Şahika’dan Halit’e şok teklif geliyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Şahika’dan Halit’e Şok Teklif Geliyor!

Yasak Elma 72. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kaya, Şahika’nın Nadir’in karısı olduğuna inanamıyor. Bir gün önce Nadir’in bekar ve yaşıyor olması, ertesi gün ölmesi, birde kız kardeşinin onun karısı olduğunu öğrenmesiyle deliye dönüyor. Artık oda Şahika’nın katil olabileceğini düşünmeye başlıyor. Ender’le Yıldız, Şahika’nın Nadir’i öldürdüğünden emin hayatlarından endişe duymaya başlayıp araştırma yapmaya başlıyor. Şahika, holdingin başına geçip, Halit’e asistanı olması için iş teklifinde bulunuyor. Halit ise, öleceğini bilse o teklifi kabul etmeyeceğini söylüyor.

İşte Yasak Elma 72. bölüm 1. fragmanı….

YASAK ELMA 71. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Şirketi ve tüm mal varlığına el konulan Halit, çocuklarını da alıp Sıtkı’nın evine gidiyor. Çocuklar babaları üzülmesin diye evde yaşamaya başlıyor. Erim’in okul taksitleri ödenmediği için sınıfta rencide ediliyor. Bunu duyan Ender, okulu dava edip oğlunun okul taksitini ödüyor ve Halit’i arayarak oğlunu yanına alacağını söylüyor. Erim, annesinin yanında kalmaya başlıyor.

Halit’in düştüğü duruma herkes sevinirken, tek üzülen ve destek veren Yıldız oluyor. Aysel’den alışveriş yapıp onlara yemek yapmasını istiyor. Zehra ve Lila ile görüşüp onların yanında kalmalarını istiyor. Babalarını yalnız bırakmak istemeyen kızların yerine Yıldız, Halit’e konuşup onları yanına alıyor. Ender, büyük bir zevkle Şahika’dan odasını boşaltmasını istiyor. Şahika, Nadir’in yanına gidip kendisine iş vermesini istiyor. Ama Nadir, kabul etmiyor.

Nadir’in Yıldız’la arasını yapmasını isteyen Ender, zor durumda kalıyor ve Yıldız’a durumu anlatıyor. Yıldız, Nadir’in kendisinden vazgeçmesi için telefonundaki fotoğrafı Ender’e gösteriyor. Ender’de Nadir’e, gidip Yıldız’ın telefonunu gizlice aldığını ve o fotoğrafı ona koz olarak kullanabileceğini söylüyor. Nadir, bunu gördükten sonra Yıldız’dan vazgeçiyor.

Şahika ise, Nadir’i arayıp gideceğini ama son kez görüşmek istediğini söylüyor. İkili görüşüyor ve Şahika, zehirli içkiyle Nadir’i zehirliyor. Nadir, ölüyor ve cenazesinde herkes onun bir karısı olduğunu öğreniyor. Şahika’nın, Nadir’in karısı olduğunu gören herkes şok oluyor.

Yasak Elma 71. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şahika Nadir’i Zehirliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler