Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 34. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şeniz Nedim'e Yaşattıklarını Mı Yaşayacak?

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 34. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şeniz Nedim’e Yaşattıklarını Mı Yaşayacak?

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Zalim İstanbul 33. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Agah, Şeniz’in kendisini abisiyle aldattığını öğreniyor ve evde onun tüm eşyalarını attırıyor. Cenk ile Damla ise, babasını böylesi kızdıran şeyin ne olduğunu anlayamıyor. Agah, her yerde aradığı Şeniz’i bulup karşısına çıkıyor. Ondan hesap sorarken Şeniz, her şeyi inkar ediyor ama bastığı yeri tahmin edemeyip çatıdan aşağı düşüyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Şeniz, hastaneye kaldırılıyor. Durumu kötü olan Şeniz sakat mı kalacak?

Pazartesi Dizileri 2020

Şeniz tekerlekli sandalyeye mahkum mu kalacak?

Zalim İstanbul 34. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Binanın tepesinden düşün Şeniz hastaneye kaldırılıyor. Cenk ile Damla, annelerinin yaşayacağını ancak bundan sonra ne konuşabileceğini nede yürüyebileceğini öğreniyor. Cenk ise, yine annesinin başına gelenlerden Nedim’in mutlu olacağını düşünüyor. Agah ise, hem Cenk’in, hemde Nedim’in çocukluğunu alan Şeniz’e bakıp henüz onunla işi bitmediğini söylüyor. Bundan sonra Agah, Nedim’in yaşadıklarını Şeniz’e mi yaşatacak?

İşte Zalim İstanbul 34. bölüm 1. fragmanı…

https://youtu.be/HXWawCAzitM

 

ZALİM İSTANBUL 34. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Agah, Şeniz’in yaptıklarını öğrendikten sonra büyük saygı duyduğu abisinin duvarda duran fotoğrafına nefretle bakıp silahını çıkarıp vurmaya çalışıyor. Büyük üzüntü içine giren Agah, abisinin mezarına gidip gözyaşı döküyor ve çocuklarının kendisinden olup olmadığını düşünmeye başlıyor.

Şeniz ise, her şeyin ortaya çıktığını öğrenip sahte bir kimlik ayarlayıp yurt dışına kaçma planları yapmaya başlıyor. Cenk, annesini bulmak için onu her yerde arıyor. Agah, Cenk’in annesiyle görüşeceğini bildiği için onun peşine adamını takıyor. Cenk, annesinin başka bir isimde kaldığı yeri buluyor.

Köşkte ise Agah, Şeniz’in tüm eşyalarının atılmasını istiyor. Seher, Agah’la konuşup onu sakinleştirmeye çalışıyor. Ama Damla, annesinin yokluğunda Seher’in babasına yaklaştığını düşünüyor. Seher’le Nermin Şeniz’in eşyaları hakkında konuşurken araya giren Damla, annesinin geri köşke geleceğini boş hayaller kurmamalarını söylüyor.

Agah, Şeniz’in kaldığı yeri buluyor. Şeniz’in kaçacak yeri olmadığı için çatıya çıkıyor. Agah, karısına nasıl böyle bir şey yaptığının hesabını sorarken Şeniz, çatıdan aşağı düşüyor. Damla ile Cenk, çatıya çıktıkları sırada annelerinin düştüğünü görüyor. Agah, Şeniz’i öldürmekle mi suçlanacak?

Zalim İstanbul 33. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şeniz Yolun Sonuna Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler