Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Akın Yeni Planlar Peşinde!

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Akın Yeni Planlar Peşinde!

Star Tv ekranlarının sevilen dizilerinden Sefirin Kızı 11. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nare, Sancar’ın yapacaklarından korkup ona gerçekleri anlatamaz. Gerçekleri bilen Gediz’de Nare’nin yanında olur. Sancar, Melek’ten öğrendiği İsabel’i bulur ve onunla konuşur. Akın ise Nare’nin Türkiye’de olduğunu öğrenir. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Sancar, sonunu getirecek sırların peşinde koşarken Akın, yeni planlar peşindedir.

Pazartesi Dizileri 2020

Akın Yeni Planlar Peşinde!

Sefirin Kızı dizisinin 12. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Nare ile Gediz, Sancar’ın yanlış bir şey yapmasından endişelenirken Akın, çoktan Türkiye’ye gelip yeni hedefini belirlemiştir. Zehra ile karşılaşan Akın, onun aklını karıştırmaya çalışır. Müge ise Akın’la buluşur. Yıllardır kendisini kullanan ve oyalayan Akın’a Müge ne yapacak?

İşte Sefirin Kızı 12. bölüm 1. fragmanı…

SEFİRİN KIZI 11. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sancar, Melek’ten İsabel’in adını öğreniyor ve gidip onu buluyor. Akıl hastanesinde çalışan İsabel ise Sancar’a, Nare hakkında başka bir hikaye anlatıyor. Ona Shakespeare’nin Othello’sundan bahsediyor. Şüphenin zehriyle karısını öldüren Othello’yu öğrenen Sancar çok sarsılıyor.

Birde üzerine Akın’la karşılaşıyor. Gerçekleri öğrenmek için İsviçre’ye giden Sancar, bulduğu cevaplarla deliye dönmüş bir vaziyette geri dönüyor. Akın ise, Sancar’ı görünce Nare’nin kendisine oyun oynayıp Türkiye’de olduğunu öğreniyor. Bu arada Melek, evlerinde kalacakları ilk günde babasının mutlaka geleceğini düşünüp sofra hazırlıyor.

Annesine, babasının geleceğini söyleyip yemek yedirmiyor. Her kapı çalınışında babasını bekleyen Melek, hayal kırıklığına uğruyor. Halise, kalp krizi geçirip hastaneye yatırılıyor. Anju olan Halise yoğun bakıma alınıyor. Sancar, Türkiye’ye geri dönüyor ve Melek babasına kavuşuyor.

Melek, Gediz’le bir gün önce yemek yediklerini söyleyince Sancar bozuluyor. Sancar ile Nare, karşı karşıya gelip cevapsız soruların cevabını arıyor. İkili hesaplaşırken Nare, Sancar’dan onun düğününü engellemek için Akın’ı bıçakladığını söylediğini öğreniyor. Nare’de, kendisini terk edip nasıl başkasıyla evleneceğini merak ettiği için geldiğini söylüyor.

Sancar, eğer öyleyse ondan, neden beş dakika önce gelmediğini soruyor. Zehra, yolda arabası kalan Akın’ı görüyor ve onun kim olduğunu bilmeden ona yardım ediyor.

 Sefirin Kızı 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sancar’a Ne Olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler