Ana SayfaDizilerÇukur 3. Sezon 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Bebeğini Kaybeden Cumali Ne...

İlgili Postlar

Çukur 3. Sezon 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Bebeğini Kaybeden Cumali Ne Yapacak?

Show Tv’nin fenomen dizilerinden Çukur 3. sezon 23. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Çağatay, Yamaç’ın müttefikliğini kabul ediyor ancak, ondan bir gazeteciyi öldürmesini istiyor. Aynı zamanda Selim’i de yaşanan eski bir olayı Akın’a açıklamakla tehdit ediyor. Ceza evine giren Damla, bebeğini kaybediyor. Cumali bunu çok acı bir şekilde öğreniyor. Bebeğini kaybeden Cumali ne yapacak?

Pazartesi Dizileri 2020

Bebeğini Kaybeden Cumali Ne Yapacak?

Çukur dizisinin 3. sezon 24. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin son bölümünde, Çağatay Erdenet’in Koçovalıları yaptığı büyük plan damga vurdu. Yamaç. Çağatay’la el sıkışıyor. Ancak o Yamaç’tan bir gazeteciyi öldürmesini istiyor. Çağatay, Damla’nın yeniden hapishaneye girmesini sağlıyor.

ÇUKUR 3. SEZON 23. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Damla’yı tekrar hapishaneyi yollayan Çağatay, Cumali’yi köşküne çağırıyor. Deliye dönen Cumali, Çağatay’ın evine gidiyor. Ancak önüne kim geldiyse vuruyor. Çağatay, Cumali’yi durdurmak için onu Damla ve karnındaki çocukla tehdit ediyor. Öyle olunca Cumali durmak zorunda kalıyor. İkili oturup bir anlaşma yapıyor ve Damla hapishaneden çıkıyor.

Cumali, Damla’yı almak için Çağatay’ın evine gidince onu kanlar içinde bebeğini düşürmüş bir şekilde görüyor. Zorlukla yürüyen Damla kanlı bezi Çağatay’ın masasına fırlatıp yere yığılıyor. Cumali ise, Damla’yı kucağına alıp oradan ayrılıyor. Çağatay ile el sıkışıp anlaşma yapan Yamaç’ın planları beklediği gibi ilerlemiyor.

Çağatay, aynı zamanda Selim’i oğlu Akın’ın önceden yaptığı olayla tehdit ediyor. Selim ile Cumali’nin başına gelenlerden haberi olmayan Yamaç yaptığı anlaşma ile istediği gibi bir tepki alamıyor ve ağabeylerinden aldığı uyarıyla ne yapacağını bilemez halde kara kara düşünmeye başlıyor. Yamaç, peşine takılan Fatih’i görünce işlerin boyutu değişiyor.

Çağatay’ın adamı Fatih’i durdurmak isteyince Yamaç, bombayı patlatmak için çocukların gitmesini bekliyor ve gazetecinin arabası havaya uçuyor. Yamaç ise Fatih’i öldürüyor. Selim ile Cumali’nin, Çağatay’ı öldürme planlarını öğrenen Vartolu onları son anda engelledi.  Yamaç’ın yaptıklarını ve Çukur’u korumak için Çağatay ile anlaşma yaptığını söyleyen Vartolu, Selim’le Cumali’nin yaptığı planı değiştirdi.

Çukur 3. Sezon 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cumali Çağatay Görüşmesi Kanlı Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler