Ana SayfaÜnlülerEmrah'ın Oğlu Tayfun'dan Babası Hakkında Bomba Açıklama..

İlgili Postlar

Emrah’ın Oğlu Tayfun’dan Babası Hakkında Bomba Açıklama..

Bu yıl Survivor 2020’de Gönüllüler takımında yer alarak yüksek performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Tayfun Erdoğan’ın acı dolu itiraflarına bir yenisi daha eklendi. Yıllardır ünlü şarkıcı babası Emrah’ın hasretiyle yanıp tutuşan Tayfur’un yeni açıklaması ve Detaylar Haberimizde..

Survivor Yarışmacılarından Tayfun ve Nisa’Nın Yakınlaşmaları Dikkat Çekti..

Survivor Tayfun’dan Babası Hakkında Bomba Açıklaması..

TV 8 ekranlarında soluksuz izlenen Survivor 202’de Gönüllüler takımında yer alan yarışmacı Tayfur Erdoğan, Dominik adasında ki takım arkadaşlarıyla yine dertleşti. Hiç yakından tanıyamadığı ünlü şarkıcı Emrah’tan konu açılan Tayfun, anlattıklarıyla herkesi şoka soktu.

Tayfun Erdoğan Kimdir?

Tayfun: “Babamdan Hiç Maddi Beklentim Yok!”

Survivor’ın dün akşam yayınlanan 12. bölümünde adadaki arkadaşlarının sorduğu sorularına tüm içtenliğiyle yanıt vermeye çalışan Tayfun, “Baban sana hiç destek olmuyor mu?” sorusuna, “Olmuyor ama maddi olarak beklentim yok. Kendi ayaklarım üzerinde durabiliyorum ama manevi destek isterdim” biçiminde yantladı.

Survivor Tayfun Babası Emrah Hakkındaki İtirafı İle Gönülleri Dağladı..

Tayfun: “Babam İçin Kapadokya’ya Gitti. Ama Beni İçeri Aldırmadı!”

Tayfuna’a takım arkadaşı Yasin’in “Gidip yanına ‘Baba ben ne yaptım ki sana?’ diye sormalıydın. Gidip elini öpmen lazımdı” cümlelerine ise Tayfun;  “Yasin’in bana sorması gereken bu soruyu babamın sorması lazımdı. Bu kadar bile konuşamadık babamla. Ama benim bir saygısızlığım hiç bir zaman olmadı. Babam Kapadokya’da dizi çekiyordu. Gittim yanına ama kapıdan içeri giremedim. O zaman asistanı vardı ve bana Baban seninle görüşmek istemiyor’ dedi. O kadar yol çektim ve gittim. Ben evlatlık görevini yapıp gittim” diye konuştu.

Emrah Kimdir?

Survivor Tayfun'dan duygulandıran Emrah itirafı: ile ilgili görsel sonucu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler