Ana SayfaDedikoduSurvivor Yarışmacılarından Tayfun ve Nisa'Nın Yakınlaşmaları Dikkat Çekti..

İlgili Postlar

Survivor Yarışmacılarından Tayfun ve Nisa’Nın Yakınlaşmaları Dikkat Çekti..

Survivor yarışmacılarından Tayfun ile takım arkadaşı Nisa arasında olan yakınlaşmaları akıllara yeni bir aşk’mı varı getirdi. Ünlü ikilinin yakınlaşmalarını gören sosyal medya kullanıcıları “Adada aşk mı başlıyor” yorumlarını yaptılar. Detaylar Haberimizde..

Survivor Tayfun Babası Emrah Hakkındaki İtirafı İle Gönülleri Dağladı..

Survivor Yarışmacıları Tayfun ve Nisa’Nın Aralarında Neler Oluyor?..

Türkiye’nin ünlü oyuncu ve şarkıcıları arasında olan Emrah’ın oğlu Tayfun, TV8 ekranlarında zevkle izlenen Survivor 2020’de yarışmaya başlamıştı. Survivor Gönüllüler takımında olan Tayfun ile Nisa’nın adadaki yakınlaşmaları ise Survivor izleyicilerinin dikkatinden kaçmadı.

Tayfun Erdoğan Kimdir?

Ünlü İkilinin Yüzlerindeki Gülümseme Ele Verdi!

Geçtiğimiz hafta babası şarkıcı Emrah’la yaşadığı ilişkiyi anlatarak Survivor damgasını vuran yarışmacı Tayfun, yüksek performansıyla yarışmada adından söz ettirmeye devam ediyor. Survivor 2020’nin dün akşamki yeni bölümünde yarışmacı Tayfun ile Nisa’nın arasında yakınlaşma kafaları karıştırdı. Yarışmacı Tayfun’un oyunu kazanan yarışmacı Nisa’nın devamlı yanına koşarak sürekli sarılması ve farklı şekildeki yüzündeki gülümseme izleyenlerin aklına “acaba yeni bir aşkmı var’ı” getirdi.

Tayfun Erdoğan: “Babamı İlk Defa Televizyonda Gördüm”

Geçtiğimiz hafta Survivor yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Tayfun Erdoğan;

“Çok zor bir çocukluk geçirdim. O kadar zor zamanlardı ki 7 yaşındaki yaşıtlarım oyun oynarken birinci sınıfta giderken ben hastanelerde DNA testleri için iğne oluyordum. Çocukluğumdan beri ben babamı hiç tanımadım. Babamı ilk kez 7 yaşında bir televizyon ekranında gördüm. Daha önce babamı hiç görmemiştim.”ifadeleriyle herkese duygusal anlar yaşatmıştı.

Emrah Kimdir?

Nisa Bölükbaşı Kimdir?

Emrah’ın Yeni İmajı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler