Ana SayfaÜnlülerGüven Kıraç Hekimoğlu Kadrosuna Katıldı

İlgili Postlar

Güven Kıraç Hekimoğlu Kadrosuna Katıldı

Efsaneleşmiş diziler arasında yerini alan Behzat Ç’de sergilediği başarılı performansla adından söz ettiren Güven Kıraç Hekimoğlu Kadrosuna Katıldı.

Son olarak Payitaht Abdülhamit dizisi ile izleyici karşısına çıkan başarılı oyuncu Güven Kıraç, son zamanların dikkat çeken dizisi Hekimoğlu kadrosuna dahil oldu.

Güven Kıraç Kimdir?

Güven Kıraç Hekimoğlu Kadrosuna Katıldı

Kanal D’nin başrollerinde Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın yer aldığı ilgiyle izlenen dizisi Hekimoğlu yeni bölümünde başarılı oyuncu Güven Kıraç’ı ağırlıyor.

Dizinin 3.03.2020 tarihli bölümünde izleyici ile buluşacak olan Kıraç, iş insanı Vahap Ergün karakterine hayat verecek.

Peki hastane adına bu kadar önemli bir kimliğe sahip olan Vahap Ergün kim?

Vahap Ergün, 55-60 yaşlarında, çalışkan ve hırslı olduğu kadar kaybetmeyi sevmeyen birisidir. Çiftçi olan ailesinde üniversiteyi kazanan ilk kişidir. Fakat babasının eğitimi için vermiş olduğu parayı bir arkadaşının şirketine yatırmayı seçer ve ticaret hayatına giriş yapar. Vahap başarılı ticari hayatının ardından babasını görmeye gider. Fakat bu görüşme beklediği gibi gitmez ve babası Vahap’ı tanımaz. Çünkü alzheimer hastalığına yakalanmıştır. Bu gelişme üzerine iş insanı Vahap, alzheimer, kanser gibi hastalıkları tedavi etmek isteyen kuruluşlara ve çalışmalara destek olmak ister ve hastaneye büyük bir bağış yapar. Bu yardım karşılığında sadece yönetim kurulu başkanı olmak istediğini belirtir.

Vahap’ın gelmesi ile hastanede dengeler değişmiştir. Bu geliş Hekimoğlu ve diğer tüm ekibi nasıl etkileyecektir?

Hekimoğlu yeni bölümü ile 03 Mart Salı akşamı Kanal D’de..

Güven Kıraç Instagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler