Ana SayfaKimdirNisa Bölükbaşı Kimdir?

İlgili Postlar

Nisa Bölükbaşı Kimdir?

“Survivor 2020” yarışmacısı Nisa Bölükbaşı kimdir? Nisa Bölükbaşı kaç yaşında? Nisa Bölükbaşı TV programları? Nisa Bölükbaşı aslen nereli? Nisa Bölükbaşı hangi burç? Nisa Bölükbaşı hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Nisa Bölükbaşı Kaç Yaşında? Nisa Bölükbaşı Aslen Nereli? Nisa Bölükbaşı Hangi Burç?

Nisa Bölükbaşı 2 Temmuz 1998 senesinde Çek Cumhuriye’tinin Başkenti Prad’da dünyaya gelmiştir. Aslen Praglı olan Nisa Bölükbaşı, Yengeç burcudur.

Nisa Bölükbaşı Kimdir?

Nisa Bölükbaşı eğitim hayatını Prag’da tamamlamıştır. Küçüklüğünden beri sporla ilgilenen Nisa Bölükbaşı, 8 yaşında profesyonel olarak tenis oynmaya başlamıştır. Hem single, hem de çiftli oyunlarda oldukça iyi bir başarı gösteren Nisa Bölükbaşı Prag tenis kulübü Cibulka’da 15 yıl oynamıştır.

Tenis’in yanı sıra yüzmeyi seven Nisa Bölükbaşı 15 yaşına kadar yüzme dersi almış ve ardından yüzme hocası olmuştur. Ancak takım sporlarına ilgi duyan Nisa Bölükbaşı bu nedenle voleybol oynamaya başlamıştır. Takımın en küçüğü olarak libero olmaya karar veren Nisa Bölükbaşı  2018 senesinde Çek Cumhuriyeti’nde U20 kategorisinde ikincilik elde etmiştir. Ancak aynı yıl mimarlık okumaya başlayan Nisa Bölükbaşı  bu yüzden voleybolu bırakmak zorunda kalmış ve hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz pateni sporlarıyla ilgilenmeye devam etmiştir. Nisa Bölükbaşı ekran karşısına ilk kez bu sene TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan “Survivor” yarışmasıyla geçmiştir. Nisa Bölükbaşı yarışmada “Gönüllüler” takımındadır.

Nisa Bölükbaşı TV Programları

  • 2020 – Survivor
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler