Ana SayfaKimdirMeryem Kasap Kimdir?

İlgili Postlar

Meryem Kasap Kimdir?

“Survivor 2020” yarışmacısı olan Meryem Kasap kimdir? Meryem Kasap kaç yaşında? Meryem Kasap TV programları neler? Meryem Kasap aslen nereli? Meryem Kasap hangi burç? Meryem Kasap hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Survivor 2021 Gönüllüler Kadrosunda Kimler Var?

Meryem Kasap Kaç Yaşında? Meryem Kasap Aslen Nereli? Meryem Kasap Hangi Burç?

Meryem Kasap 1 Mayız 1992 senesinde Trabzon’da dünyaya gelmiştir. Aslen Trabzonlu olan Meryem Kasap, Boğa burcudur.

Meryem Kasap Kimdir?

Meryem Kasap eğitim hayatını Karedeniz’de tamamlamıştır. Çocukluğundan beri sanat ve sporla ilgilenen Meryem Kasap, ilkokulda okurken 3 yıl tiyatroyla ilgilenmiş ve lise yıllarında sporla tanışmıştır. Lisede takımda 2 yıl hentbol oynayan Meryem Kasap daha sonra bireysel spor yapma kararı almış ve atletizme yönelmiştir. Atletizme ilk olarak sırıkla yüksek atlama branşıyla başlayan Meryem Kasap yaşadığı sakatlık nedeniyle branş değiştirmek zorunda kalmış ve 400 metre branşına geçmiştir. Bu dönemde lise öğrenimini tamamlayan Meryem Kasap “Karadeniz Teknik Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu”nu kazanmıştır.

400 metre alanında oldukça başarılı olan Meryem Kasap 1 yıl içinde ilk Türkiye Şampiyonluğuna ulaşmış ve milli takıma seçilmiştir. Türkiye’yi sayısız şampiyonada temsil eden Meryem Kasap, Avrupa Şampiyonası, Balkan Şampiyonası, Milletler Kupası ve Akdeniz Şampiyonası’nda madalya getimiştir. 12 yıllık spor hayatının, 8 yılı milli takım sporcusu olarak geçiren Meryem Kasap şuanda  fitness eğitmenliği ve Personal Trainer’lık yapıyor. İlk kez “Survivor” yarışmasıyla ekran karşısına geçen Meryem Kasap, yarışmada “Gönüllüler” takımındadır.

Meryem Kasap TV Programları

  • 2020 – Survivor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler