Ana SayfaKimdirTuğçe Işınsu Kimdir

İlgili Postlar

Tuğçe Işınsu Kimdir

Spritüel yaşam danışmanı Tuğçe Işınsu kimdir? Tuğçe Işınsu kaç yaşında? Tuğçe Işınsu kitapları neler? Tuğçe Işınsu aslen nereli? Tuğçe Işınsu hangi burç? Tuğçe Işınsu hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

İstanbullu ünlüler

Tuğçe Işınsu Kaç Yaşında? Tuğçe Işınsu Aslen Nereli? Tuğçe Işınsu Hangi Burç?

Tuğçe Işınsu 1 Ocak 1977 senesinde İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen İstanbullu olan Tuğçe Işınsu, Oğlak burcudur.

Tuğçe Işınsu Kimdir?

Tuğçe Işınsu eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Liseden mevzun olduktan sonra “İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü”nü kazanan Tuğçe Işınsu, okuldan mevzun olduktan sonra uzun bir süre boyunca reklam yazarlığı yapmıştır.

Bir süre sonra Spiritüel yaşam danışmanlığı alanında eğitim almaya başlayan Tuğçe Işınsu 2014 yılında “Mucizeleri Çağırmak” isimli ilk kitabını yayınlamıştır. 2016 yılında “Onu Kendine Aşık Et” isimli kitabı yayınlayan Tuğçe Işınsu aynı sene ikinci kitabı “Ol de Oldur”u da yayınlamıştır. “Onu Kendine Aşık Et” kitabıyla dikkatleri üzerine çeken Tuğçe Işınsu ardından birçok televizyon programına konuk olmuştur.

Kitabının tılsımlı olduğu iddiasıyla bir anda gündeme bomba gibi düşen Tuğçe Işınsu Instagram hikayesinde yaptığı paylaşımda kitabın satın alan için büyük bir enerji taşıdığına ve başkasına kitap verildiğinde bu enerjinin ortadan kalacağını paylaştı.

Tuğçe Işınsu Kitapları

  • 2020 – Güç
  • 2016 – Ol De Oldur
  • 2016 –  Onu Kendine Aşık Et
  • 2015 – Melekler ve Dünyanın Kurtuluşu,
  • 2014 – Mucizeleri Çağırmak
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler