Ana SayfaKimdirZeynep Turan Kimdir?

İlgili Postlar

Zeynep Turan Kimdir?

Ünlü astrolog Zeynep Turan kimdir? Zeynep Turan kaç yaşında? Zeynep Turan kitapları neler? Zeynep Turan aslen nereli? Zeynep Turan hangi burç? Zeynep Turan hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Başak burcu ünlüler

Zeynep Turan Kaç Yaşında? Zeynep Turan Aslen Nereli? Zeynep Turan Hangi Burç?

Zeynep Turan 4 Eylül 1980 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Zeynep Turan, Başak burcudur.

Zeynep Turan Kimdir?

Zeynep Turan, Astrolojiye duyduğu ilgiyi eğitimlerle birleştirerek astrolojiyi yaşamın temel unsurlarından biri haline getirdi. Astroloji alanında profesyonelleşen Turan, 2009 yılında Twitburc markasını kurdu ve kurumsal bir kimliğe dönüştürdü. Astrolog Zeynep Turan, başkalarının seçimlerini bulmalarına profesyonel anlamda yardımcı olmak için ilişkiler, yaşam ve kariyer üzerine danışmanlık vermektedir. Zeynep Turan TV8, Kanaltürk, Türkmax ve Kanal 24 kanalında astroloji yorumları yaptığı, gündemde olan sanatçıları ağırladığı ‘Hafta sonu’ programının sunuculuğunu üstelendi. Turan, birçok televizyon programına, uzmanlık alanı olan astroloji konusunda bilgi vermek amacıyla konuk olarak katılmaya devam ediyor.

Astroloji aracılığı ile kişilerle birlikte bir yol haritası belirleyerek, hayat kalitelerini yükseltmeleri için kendilerine yardımcı olmayı, karakterleriyle paralel olarak ilişkilerini nasıl yönlendirebilecekleri hususunda astro-danışmanlık hizmeti vermektedir. İnteraktif görüşmelerden ziyade Twitburc sitesi ve Twitburc akıllı telefon uygulaması üzerinden de kişisel danışmanlık vermektedir. Kişisel danışmanlığın yanı sıra kurumsal koçluk hizmeti de veren Turan bu kapsamda, firmaların verimliliklerini, hizmet kalitelerini ve çalışanların motivasyonunu en üst düzeye çıkaracak yöntem ve tutumlara ilişkin değerlendirmeler yapıp sonuçlarını firmalarla paylaşmaktadır.

Sabah gazetesi, Telekom, P&G, Kadınlarbilir.com, Vogue, Bebeğim Ve Biz, İdo, Koton, Pepsi, Lidyana, Tepe İnşaat, Sinpaş, Digitürk.com.tr, İnci Deri, Bonubon, Beymen, Haberedikkat, İstanbelle, Phizer, Garanti Bankası, Trump Tower, Aqua Florya, Raffles Hotel, Posta Gazetesi, Carrefoursa gibi seçkin firmalarla marka çalışmaları ve iş birliği yaprak bu firmalara kurumsal destek ve danışmanlık hizmeti vermiştir. Birçoğu ile çalışmaları devam etmektedir.

Zeynep Turan, Astrolojinin hayata dair etkilerini ve 360 derece merak edilenlerini dijital dünyada, Twitburc marka çatısı altında 2009 yılından bu yana anlatmaktadır. Bunlarla birlikte Astroloji ve kişisel gelişim üzerine dair çeşitli kitapları bulunmaktadır.

Zeynep Turan Twitburc olarak biliniyor

Matematiğin hayatın  her alanında etkili olduğunu savunan Zeynep Turan, zamanla astrolojiye yönelmiş ve kendisini bu alanda geliştirmiştir. 2009 yılında yaptığı yorumları “Twitburc” ismiyle Twitter hesabından paylaşmaya başlayan Zeynep Turan, kısa zaman içerisinde büyük bir başarı elde etmiş ve 2013 senesinde “Benim Sevgilim Kim?” kitabını yayınlamıştır.

Zeynep Turan Kitapları

  • 2020 – 2020 Şifreleri Çözüyor
  • 2020 – Astrodefter
  • 2019 -Kader Yeniden Yazılıyor
  • 2019 – Astrodefter
  • 2018 – Astrodefter
  • 2018 – Dünya Değişiyor
  • 2018 – Burç Yorumları
  • 2017 – Astrodefter
  • 2017 -Büyük Hesaplaşma Başlıyor
  • 2016 – Kalbine Güven Aşk Hala Var
  • 2013 – Benim Sevgilim Kim?
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler