Ana SayfaKimdirCeyhun Uzun Kimdir?

İlgili Postlar

Ceyhun Uzun Kimdir?

“Survivor 2020” yarışmacısı Ceyhun Uzun kimdir? Ceyhun Uzun kaç yaşında? Ceyhun Uzun TV programları neler? Ceyhun Uzun aslen nereli? Ceyhun Uzun hangi burç? Ceyhun Uzun hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Ceyhun Uzun Kaç Yaşında? Ceyhun Uzun Aslen Nereli? Ceyhun Uzun Hangi Burç?

Ceyhun Uzun 1 Ocak 1980 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Ceyhun Uzun, Oğlak burcudur.

Ceyhun Uzun Kimdir?

Ceyhun Uzun eğitim hayatını İngiltere’de tamamlamıştır. Küçük yaşta annesiyle babası boşandıktan sonra annesiyle birlikte İngiltere’ye yerleşen Ceyhun Uzun’un İngiltere Maraton koşusunda 3 dünya rekoru vardır.

  1. 2017 En hızlı koşu 5 kişi birlikte Scooby doo arabanın içinde koşarak,
  2. 2018 En hızlı maraton 6 kişi Ghostbusters arabanın içinde koşarak,
  3. 2019 En hızlı maraton 6 kişi Thunderbirds uçak içinde koşarak.

İngiltere’de 2 olimpiyat derecede “AJ BELL Triatlon” dereceleri elde etmiştir. Londra, Atina, Berlin, Kıbrıs, Sydney, Türkiye maratonu koşan Ceyhun Uzun 2018 senesinde polisler arasına seçilmiş ve Prens William ve Prens Harry’nin Kensington sarayına davet edilmiştir. 2 kere bisiklet turuna çıkan Ceyhun Uzun ilkini Londra’dan Paris’e 24 saatte ikincisini ise Londra’dan Brugge’a 22 saatte tamamlamıştır. En son koşusunu Kuzey Kıbrıs’ta 2019 yılında gerçekleştiren Ceyhun Uzun 2017 yılında eşiyle birlikte Londra’da Tanyel’s Smile (Tanyel’in Gülüşü) ismiyle kendi vakıflarını kurmuştur. Tek kızı olan Tanyel’i 2016 yılında kanser yüzünden kaybeden Ceyhun Uzun KKTC’de 0-24 yaş arası kanserle mücadele eden çocuklar ve ailelerine yardım etmeye başlamıştır. İlk kez “Survivor” yarışmasıyla ekran karşısına geçen Ceyhun Uzun yarışmada “Gönüllüler” takımındadır.

Ceyhun Uzun TV Programları

  • 2020 – Survivor
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler