Ana SayfaÜnlülerMeltem Miraloğlu İle Patrick'ten Şoke Eden Haber!

İlgili Postlar

Meltem Miraloğlu İle Patrick’ten Şoke Eden Haber!

Hayat Devam Ediyor adlı dizisindeki çocuk gelin karakterine can vererek üne kavuşan oyuncu Meltem Miraloğlu’nun herkes den gizli kendinden tam 48 yaş büyük olan Amerikalı Patrick ile evlenmesi Magazin Haberleri‘ne bomba gibi düşmüştü. Sonrasında çift arasında ortaya çıkan iddialar ve Meltem Miraloğlu’nun sosyal medya paylaşımları haftalarca konuşulmuştu. Felaket tellalı olarak tanınan ses sanatçısı Onur Akay’dan yeni haber geldi. İşte Meltem Miraloğlu ile 80 yaşındaki eşi Patrick’in evliliğinde şoke eden gelişme! Tüm Detaylar Haberimizde..

80 Yaşındaki Amerikalı İle Evlenen Meltem Miraloğlu Evden Mi Kaçtı..

Meltem Miraloğlu İle Patrick’ten Şoke Eden Haber!

Son olarak oyuncu Meltem Miraloğlu’nun eşi Patrick’e , “Chicago’daki teyzeme gideceğim” diyerek evinden kaçtığı iddia edilmişti. Oyuncu Meltem Miraloğlu, evden kaçtığına dair çıkan haberlere, “Kaçtığım haberleri doğru değil. Patrick ile aramız iyi” demişti.

Onur Akay’dan Yeni Haber Var!

Duyurduğu haberlerle adı felaket tellalı olarak anılan ses sanatçısı Onur Akay’dan yeni bir haber geldi.

Tartşmasız geçtiğimiz yılın en çok konuşulan magazin bombalarından biri de oyuncu Meltem Miraloğlu’nun kendinden 48 yaş büyük bir ile evlenmesiydi. Sanatçı Onur Akay’ın iddia ettiği herkesi şoka sokan bu evlilikte artık sona gelindi. Güzel Oyuncu Meltem Miraloğlu hakkında Magazin Haberleri‘ne bomba gibi düşen bir açıklama sonunda geldi.

Meltem Miraloğlu Kimdir?

onur akay ile ilgili görsel sonucu

Meltem Miraloğlu Resmen Boşandı!..

Magazin dünyasında Felaket Tellalı olarak bilinen sanatçısı Onur Akay, Meltem Miraloğlu hakkında kendi internet sitesinde yayınladığı makalesinde, “33 yaşındaki oyuncu Meltem Miraloğlu, geçtiğimiz sene gizlice evlendiği 81 yaşındaki Amerikalı eşi Patrick’ten resmen boşandı” açıklamasıyla ilan etti.

Felaket Tellalı Onur Akay kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

meltem miraloğlu ile ilgili görsel sonucu

Onur Akay: “Kaynaklarım Boşanma Belgelerini Görmüştür!”

“Kaynaklarım boşanma belgelerini gözleri ile gördü ve bana bildirdi.”
Daha öncesinde sanatçı Onur Akay, Amerikalı Patrick’in, oyuncu Meltem Miraloğlu’nu önce evlat edindiğini sonrasında ise aşık olup evlendiğini öne sürmüştü.

meltem miraloğlu ile ilgili görsel sonucu

Oyuncu Meltem Miraloğlu’nun 80 yaşındaki Patrick ile birlikte nikah fotoğrafları basına sızmış ve oyuncu tarafından da evlendiği doğrulanmıştı. Sonrasında ise oyuncu Meltem Miraloğlu’nun bu evliliği aslında maddi açıdan yaptığıyla ilgili de pek çok haber Magazin gündemine yansımıştı.

meltem miraloğlu ile ilgili görsel sonucu

Televizyonda çocuk gelin rolüne can vermesiyle herkes tarafından tanınan oyuncu Meltem Miraloğlu’nun bu evliliği şok yaratmıştı.  Geçtiğimiz haftalarda da oyuncu Meltem Miraloğlu’nun 80 yaşındaki eşi Patrick’i  teyzesine giderek terk ettiği iddiaları öne sürülmüştü.  Ülü oyuncu bu haberlerine “Kaçtığım haberleri doğru değil. Patrick ile aramız iyi” biçimde cevaplamıştı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler