Ana SayfaÜnlülerTayfun Erdoğan'dan Şok Açıklamaları!

İlgili Postlar

Tayfun Erdoğan’dan Şok Açıklamaları!

Ekranların vazgeçilmez programı Survivor programında Gönüllüler takımında yer alan Tayfun Erdoğan 6.bölümde şok açıklamalarda bulunudu. İzleyenleri duygulandırdı.

‘Aramızdaki Bağ Bir İmzayla Bitti’

“Çok zor bir çocukluk geçirdim. O kadar zor zamanlardı ki 7 yaşındaki yaşıtlarım oyun oynarken birinci sınıfa giderken ben hastanelerde DNA testleri için iğne oluyordum. Çocukluğumdan beri ben babamı hiç tanımadım. Babamı ilk kez 7 yaşında bir televizyon ekranında gördüm. Daha önce babamı hiç görmemiştim.” “O insan benim babam. Benimle gurur duymasını isterdim. Belki içten içe duyuyordur, bilmiyorum. ana Bursa’dan bir ev aldı. O evi alırken bana feragatname imzalattı. Ondan önce bana ‘İstersen ben sana bu evi almayayım, gel benimle kal. Böyle bir şey yaşamayalım’ dedi. ‘İstemiyorum, ben annemle kalmak istiyorum’ dedim. İkimiz arasındaki bütün bağ bir imza ile bitti.”

Acun Yasin’e kızdı.. Yasin Dondu Kaldı..

‘Annemi Anlatmaya Kelimler Yetmez’

“Annemi anlatmaya kelimeler yetmez. Mesela kasaba giderdi. Söyleyemezdi, utanırdı. ‘Köpeğim var ona kemik alacağım, bana kemik verir misiniz?’ derdi. annem o kemikleri alıp bana kemik suyuyla çorba içirirdi. Annem de çalışmıyordu, çok gençti. Benim çocukluğumdan bugünüme kadar yapmadığı hiçbir şey kalmadı.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler