Ana SayfaÜnlülerÜnlülerde Eve Kapandı

İlgili Postlar

Ünlülerde Eve Kapandı

Corona virüsünün ülkemize sıçramasıyla birlikte geçtiğimiz gün sinema, kafe, tiyatro gibi toplu etkinlik alanları kapatıldı. Önlem için pek çok iş yeri çalışanlarını evlerinden çalışmaya yönlendirirken dün alınan kararla setlere de iki haftalığına ara verildi. Bu dönemde virüs salgınıyla baş edebilmek için ünlülerde eve kapandı.

Seda Sayan’dan Bilinçlendirme Çağrısı

Bu dönemlerde evde kalmanın önemli olduğunu vurgulayan ünlü sanatçı karantina süresi boyuncu geçimini zor sağlayan vatandaşlar için kira ve faturaların alınmaması gerektiğine yönelik açıklamasını ““İvedi olarak sokağa çıkma yasağı gelmeli… Faturalar, kira ödemeleri, elektrik, su, doğalgaz vb. tüm ödemeler dondurulmalı. Geliri olmayan insanların yaşamsal ihtiyaçları karşılanmalı… Şirketlerin, esnafın batmaması için gerekli destekler verilmeli… Bu zor günlerde istiklal mücadelemizde olduğu gibi tartışmaları, kavgaları bir kenara bırakıp devlet, millet kol kola, tek yumruk olup, tedbirlerimizi alıp, bunun da üstesinde geleceğiz Allah’ın izniyle..” sözleriyle yaptı.

Dünyayı Saran Tehlike Koronavirüs

Eser Yenenler “Evde Mutluyum”

Salgının başladığı dönemlerde sosyal medyadan paylaşım yapan Eser Yenenler herkesi evde kalmaya devat eden ilk isimler arasındaydı. Sosyal medya hesabından  yakın arkadaşları İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’u etiketleyen Yenenler “Koronavirüs salgını varken biz de ailecek evdeyiz. Dışarı çıkıp başkasının sağlığını ve kendi sağlığımızı tehlikeye sokmuyoruz. Durumu hafife alıp sokaklarda fink fink gezen tozan arkadaşlarımız için de #evdekeyfimyerinde diye bir tag başlatıp durumun ciddiyetini hep birlikte evlerimizden paylaşım yaparak gösterebiliriz diye düşündüm” paylaşımını yaptı.

Eser Yenenler Kimdir?

Ünlülerde Eve Kapandı

Dün virüsle ilgili aldığı önlemler hakkında açıklama yapan İrem Derici eve kapandığını dile getirmişti.  Aynı şekilde mümkün olduğunca dışarı çıkamayan Yalın ise evde kalan insanlara moral olması için sosyal medyadan konser verdi. Sadece sitesinin bahçesinde spor yapan Murat Boz‘da evden çıkmama kararı aldığını açıkladı. Pek çok ünlü isim evlerde kalmanın ne kadar önemli olduğunu vurgularken bu dönemde halasını kaybeden Hadise‘de salgın nedeniyle cenazeye gidemeyeceğini açıklayarak içimizi burktu. En önemli şeyin bireysel sağlık olduğu bu zor günlerde lütfen sizlerde evlerinizde kalın.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler