Ana SayfaDizilerÇukur'dan Ayrılan Nejat İşler'in Veda Mesajıyla Ortalık Fena Karıştı!..

İlgili Postlar

Çukur’dan Ayrılan Nejat İşler’in Veda Mesajıyla Ortalık Fena Karıştı!..

Show Tv’de beğenilerek izlenen fenomen dizi Çukur’da yaşanan veda bombası ortalığı fena karıştırdı. Sevilen oyuncu Nejat İşler, sosyal medya hesabından veda mesajı yayınlayınca gerçek ortaya çıktı. Detaylar Haberimizde..

Çukur 3. Sezon 26. Bölüm Fragmanı Yayınladı Mı? Arık’ın Gelmesi Dengeleri Değiştirecek Mi?

Çukur’dan Ayrılan Nejat İşler’in Veda Mesajıyla Ortalık Fena Karıştı!..

Her zaman olduğu gibi Çukur dizisinde oyuncu hareketliliği hızla devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda yeni bir isim kadroya dahil olurken veda gecikmedi. Son dönemlere damgasını vuran Kiralık Aşk isimli dizisiyle üne kavuşan Barış Arduç, diziye katılırken, 82. bölümde Çağatay Erdenet karakterine can veren usta ouncu Nejat İşler’in sosyal medyadaki veda paylaşımı şaşkına çevirdi.

Nejat İşler kimdir?

Nejat İşler ile ilgili görsel sonucu

Nejat İşler: “Görüşmek Dileğiyle… “

Çukur’a veda eden 48 yaşındaki usta oyuncu Nejat İşler, Instagram sayfasında bir paylaşım yaptı. Çukur kadrosuyla çekilen bir fotoğrafını paylaşan Nejat İşler, “Her şey için teşekkür ederim arkadaşlar. Görüşmek dileğiyle… “ mesajını ekledi.

nejat işler Çukur veda Paylaşımı ile ilgili görsel sonucu

Çağatay Erdener Polis Tarafından Yakalandı!..

Çukur’un fenomenleri ve Nejat İşler’in hayranlarını hüsrana uğratırken Çukur’da ki Yamaç ve Koçovalı ailesinin büyük düşmanı olan Nejat İşlerin hayat verdiği Çağatay Erdener karakteri ise son yayınlanan bölümde polis tarafından yakalandı.

Çağatay Erdener karakteri ile ilgili görsel sonucu

Çağatay Erdener ‘in Yerine Kim Geliyor?

Çukur’da Yamaç’ın polisle yaptığı iş birliği neticesinde kirli işleri ortaya dökülen Çağatay Erdener (Nejat İşler) cezaevine girdi. Çağatay Erdener’in yerine ise oyuncu Barış Arduç’un canlandırdığı Arık Böke Erdenet karakteri yerleşti.

çukur barış arduç ile ilgili görsel sonucu

Çukur Son Bölümünde Neler Olmuştu?

Çağatay’ı polisin yakalaması sonucunda Koçovalılar mahalleyi toparlamak için çaba sarfetti. Çağatay beraat etmek istesede Erdenetler, Koçovalıların peşini bırakmayacak. Çağatay’ın görevi alan Arık Böke Erdenet (Barış Arduç) Çukur’a gelerek ağabeyi Çağatay’ın yokluğunu hissettirmeyeceğini ilan etti. Arık Böke’nin gelişiyle Koçovalılar ve Erdenetler için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Yamaç’ın Cumali’yi vermeyeceğini anlayan Çağatay harekete geçiyor ancak Çağatay’ın adamları yüzünden zor anlar yaşayan Cumali’nin imdadına Mahsun yetişiyor. Mahsun ile Yamaç zaferinin tadını çıkarırken, Boris’in yerine geçen Vartolu da polisler tarafından gözaltına alındı. Yamaç, Aliço’dan yardım istedrken Boris’in yerini öğrenen Yamaç ve Vartolu, onu takibe aldılar. Celasun, Karaca  ve Azeri gördüğünü Yamaç’a söyledi. Boris, anlaşma yapmak isteyen Yamaç’ı  rehin alırken Vartolu, Yamaç’ı kurtarmak için çabaladı. ve bu sırada Boris öldü.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler