Ana SayfaDizilerÇukur 3. Sezon 26. Bölüm Fragmanı Yayınladı Mı? Arık'ın Gelmesi Dengeleri Değiştirecek...

İlgili Postlar

Çukur 3. Sezon 26. Bölüm Fragmanı Yayınladı Mı? Arık’ın Gelmesi Dengeleri Değiştirecek Mi?

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur, 2. sezon 25. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünde; Boris’le buluşacağını zanneden Çağatay, karşısında Vartolu’yu görüyor. Ardından polisler gelip Çağatay’ı tutukluyor. Ama Çağatay, serbest kalmayı başarıyor. Arık Böke, abisinin emanetlerini teslim alıp Çukur’a giriyor. Yamaç, Celesun ile Karaca’yı evlendirmeye karar veriyor. Arık mahalleye gidip Yamaç’a kendisini tanıtıyor. Arık’ın gelmesi dengeleri değiştirecek mi?

Pazartesi Dizileri 2020

Arık’ın Gelmesi Dengeleri Değiştirecek Mi?

Çukur 3. sezon 26. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin son bölümünde; Gazeteci Emir ve polis Erkan’ın yardımıyla Yamaç, Çağatay’ın Ruslara yapacağı sevkıyatın yerini öğreniyor. Boris’le buluşacağını zanneden Çağatay karşısında Vartolu’yu görünce şok oluyor. Polisler gelip Çağatay’ı tutukluyor. Ancak Çağatay, serbest kalmayı başarıyor ve geçici bir süreliğine üvey kardeşi Arık Böke’den yerine geçmesini istiyor.

ÇUKUR 3. SEZON 25. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Gazeteci Emir, Çağatay’ın ailesi hakkındaki bildiklerini Yamaç’a anlatıyor. Onun babası ve üvey kardeşi olduğunu, babasının aslında Osmanlı soyundan gelmediğini Afyonlu olduğu anlatıyor. Yamaç, mahalleyi uyuşturucudan temizliyor. Tedavi görmesi gerekenleri tedavi ettiriyor. Mahallede büyük bir ziyafet veriyor.

Bu arada Karaca, gizli gizli Azer’le buluşuyor. Bunu fark eden Yamaç, Karaca’nın peşine Celasun’u takıyor. Celasun, onların buluştuğunu görüp Yamaç’a iletiyor. Yamaç’ta Karaca’yı Celasun ile evlendirmeye karar verdiğini açıklıyor. Yamaç, gazeteci Emir ve polis Erkan’ın yardımıyla Çağatay’ın büyük bir sevkıyat için Boris’le buluşacağını öğreniyor.

Çağatay, baskından 12 saat öncesinde Yamaç’ı arayıp ondan Cumali’yi istemişti. Yamaç, Boris’i buluyor ancak onun ölmesiyle yerine Vartolu geçiyor. Çağatay, Boris yerine karşısında Vartolu’yu görünce tuzağa düştüğünü anlıyor. Polisler gelip Çağatay’ı tutukluyor. Çağatay, kendisini aklayıp hapse girmekten kurtuluyor.

Babasının emanetlerini üvey kardeşi Arık Böke’ye veren Çağatay, ondan bir süreliğine yerine geçmesini istiyor. Ayrıca Çağatay, Arık’a Efsun’dan uzak durmasını ve ona bir zarar gelmemesi konusunda onu uyarıyor. Arık, elini kolunu sallayarak Çukur’a gidiyor. Kahveye girip Yamaç’la görüşmek istediğini söyleyip onu bekliyor. Yamaç, kahveye gittiğinde Arık kendisini tanıtıyor.

Çukur 3. Sezon 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Arık Çukur’a Girip Yamaç İle Tanışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler