Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 14. Bölüm Ön İzleme Yayında! Gediz Sancar'ı Nare'yle Evlenmekle Tehdit...

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 14. Bölüm Ön İzleme Yayında! Gediz Sancar’ı Nare’yle Evlenmekle Tehdit Ediyor!

Star Tv’nin gözde dizilerinden Sefirin Kızı 13. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sancar, Nare’ye yaptığı haksızlığı anlayıp vicdan azabı çekiyor. Menekşe, Nare’nin açığını bulmak için abisine bilezik vaat edip peşine takıyor. O da Gediz’le Nare’nin, fotoğraflarını çekiyor. Müge, Akın’ı kaçırıp hapsediyor. Halise ise Kavruk’u zorla Neşe ile nişanlıyor. Dizinin yeni bölümünde; Gediz, Sancar’ı Nare’yle evlenmekle tehdit ediyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Gediz Sancar’ı Nare’yle Evlenmekle Tehdit Ediyor!

Sefirin Kızı 14. bölüm ön izleme yayınlandı. Tanıtımda; Gediz, Sancar’a eğer bir daha Nare’yi ağlatırsa, gözlerinden akan yaşı sileceğini ve onunla evleneceğini söylüyor. Akın’ı öldürmeyi aklına koyan Sancar’ı, Gediz’in tehditleri vazgeçirecek mi?

İşte Sefirin Kızı 14. bölüm ön izleme….

SEFİRİN KIZI 13. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sancar, Nare’nin yaşadıklarını anlayıp ona yaptıklarından büyük bir vicdan azabı yaşıyor. Nare, onu affedemiyor. Müge, Akın’ı kaçırıp evlerinin bahçesindeki odaya kilitliyor. Gediz, Müge’nin mutlu hallerinden onun Akın’ı kaçırmış olacağından şüpheleniyor ve hizmetçiden onu takip etmesini istiyor.

Müge, her gün Akın’ın yanına gidip onunla konuşuyor ancak ona bir lokma ne yemek ne de, su veriyor. Menekşe, abisine altın bilezik vaadinde bulunup ondan, Nare’nin açığını bulmasını istiyor. Oda, Nare Gediz’le olanları konuşup ağlaştığı andaki fotoğraflarını çekip Menekşe’ye gönderiyor.

Halise, kızına aşık olduğunu anladığı Kavruk’a, gidip Neşe’yi istiyor. Konakta onlara nişan hazırlıkları yapıp büyük bir davet veriyor. Bu sırada Sancar, Akın’ın yerini öğrenip onu alıyor. Gediz. Akın’ın olduğu yere geldiğinde yerde kan görüyor ve Sancar’ın onu bulduğunu anlıyor. Sancar, kızıyla birlikte Kavruk’un nişanına gidiyor.

Onun Neşe’yi sevmediğini, kız kardeşini anlasa da ikilinin nişan yüzüklerini takıyor. O sırada Menekşe, tüm davetlilere abisinin Nare ile Sancar’ın sarılmış vaziyetteki fotoğrafını paylaşıyor. Zehra, abisine herkese gelen fotoğrafı gösteriyor. Sancar, Menekşe’nin telefonunu alıp, onun abisiyle yazışmalarını ve Nare’ye kurduğu tuzağı öğreniyor.

Herkesin içinde Sancar, Menekşe’yi kovarak hayatından çıkmasını istiyor. Nare, Elvan. o anda içeri giriyor. Menekşe, Nare’nin saçlarını tutup yere yığmaya çalıştığı sırada Elvan, onun yaptıklarının yettiğini söyleyip tüm hırsını Menekşe’den alıyor. Sancar, Nare’yi alıp dışarı çıkartıyor ve ona inandığını  söylüyor.

 Sefirin Kızı 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nare Sancar’ı Affedemeyeceğini Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler