Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 36. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ceren Bebeğinin Yaşadığını Öğreniyor!

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 36. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ceren Bebeğinin Yaşadığını Öğreniyor!

Kanal D’nin sevilen dizilerinden Zalim İstanbul 35. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nedim ile Ceren, resmen boşanıyor. Agah, işleri çocuklarına devredip çiftlik evine yerleşiyor. Çocukları için DNA testi yaptıran Agah, önce Damla’nın zarfını açıyor. Tam diğer test sonucunu açacakken Cenk geliyor ve babasına dokunaklı bir konuşma yapıyor. Bunun üzerine Agah, Cenk’in zarfını açmadan yakıyor. Oya, Başak’la bebeği ateşe verecekken Nedim’le Cemre yetişiyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Ceren bebeğinin yaşadığını öğreniyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Ceren Bebeğinin Yaşadığını Öğreniyor!

Zalim İstanbul 36. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Cenk, babasına yaptığı duygusal konuşmadan sonra Agah, oğlunun arkasından bakıp, gizli saklı bir şeyin kalmadığını ve artık bu kaleyi kimsenin yıkamayacağını düşünüyor. Ceren, Nedim’in konuşmalarından Başak’ın bebeğinin kendi bebeği olduğunu duyuyor ve Cenk’ten bebeğini bulmasını istiyor. Başak’ın elinden bebeği almak için devreye Agah giriyor. Agah, bebeği Başak’ın elinden alabilecek mi?

İşte Zalim İstanbul 36. bölüm 1. fragmanı…

https://youtu.be/QGl0x-QPNb4

ZALİM İSTANBUL 35. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ceren’in bebeğinin Cenk’ten olduğunu öğrenen Cemre, bunu bilip saklayan herkesten hesap soruyor. Seher’de bu durumu yeni öğrenir ve Ceren’e karşı tepkisi sert oluyor. Onu doğuracağına keşke taş doğurmuş olacağını söylüyor. Nedim, bir celsede Ceren’den boşanıyor. Ceren’in boşanmasıyla babaanne nereye gideceğinden endişe edip tutuşmaya başlıyor.

Nedim, Cemre’ye karşı hislerini açıklayıp onun hiç değişmeyeceğini söylüyor. Damla, annesinin babasını, amcasıyla aldattığını öğrenip ondan hesap sorarken Cenk, içeri girip her şeyi öğreniyor. Annesinin yıllarca kendisine kendi ihaneti yüzünden acı çektirdiğini öğrenen Cenk, babasına haksızlık ettiğini düşünüp onun yanına gidiyor.

Çiftlikte yaşamaya başlayan Agah, önce Damla’nın DNA testi sonucunu açıyor ve onun kendi kızı olduğundan emin oluyor. Tam Cenk’in test sonucunu açacakken oğlu geliyor ve babasına annesi yüzünden yaptığı haksızlığı itiraf ediyor. Oğlunun, tüm yaptığı hataların annesi yüzünden olduğunu anlayan Agah, Cenk’in DNA testi sonucunu okumadan yakıyor.

Oya, Nedim tarafından kardeş olarak kabul edilmeyince, bir de üzerine onun bebeği diye kurtardığı bebeğin Cenk’in bebeği olduğunu öğrenince Başak’la bebeği kaçırıyor. Başak, bebeği ona vermek istemeyince eve benzin döküp yakmaya çalışıyor. Nedim’i arayan Başak, ondan yardım istiyor. Cemre’yle Nedim, Oya evi ateşe vermek üzereyken yetişiyor. O bebeğin Ceren ile Cenk’in bebeği olduğunu öğrenen Nedim ile Cemre, şok oluyor.

Zalim İstanbul 35. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Oya Ceren’in Bebeğine Ne Yapacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler