Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 35. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Oya Ceren'in Bebeğine Ne Yapacak?

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 35. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Oya Ceren’in Bebeğine Ne Yapacak?

Zalim İstanbul 35. yeni bölümüyle 16 mart pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Cemre, Ceren’in bebeğinin babasının Cenk olduğunu öğrenip, bunu saklayan herkesden hesap sorar. Seher, durumu yeni öğrenip Ceren’e tokat atar. Ceren, Nedim’e günah kutusunun açıldığını, günahların yerlere döküldüğünü ve onunda kaybettiğini söyler. Agah, Cenk’e oğlum diyemediği gün öldüğü gün olacağını söyleyip, elleri titreyerek DNA testi sonuçlarını açar. Dizinin yeni fragmanında; Oya, Ceren’in bebeğine ne yapacak? Nedim ile Cemre ona engel olabilecek mi?

Pazartesi Dizileri 2020

Oya Ceren’in Bebeğine Ne Yapacak?

Zalim İstanbul 35. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Cenk ve Damla, Şeniz’e amcalarıyla ilişkisi olup olmadığını soruyor. Gerçekleri öğrenmek her ikisi içinde acı verici olacaktır. Öte yandan Ceren hala bebeğinin acısını çekiyor. Nedim ile Cemre, Ceren’in bebeğinin peşine düşüyor. Oya, bebeğinde içinde olduğu yeri yakmak üzereyken Nedim ile Cemre yetişiyor ve ondan içerideki bebeğin Ceren’in bebeği olduğunu öğreniyor. Nedim  ile Cemre, Oya’ya engel olabilecek mi?

İşte Zalim İstanbul 35. bölüm 2. fragmanı…

https://youtu.be/jqKuf9VPelk

ZALİM İSTANBUL 34. BÖLÜM ÖZETİ!

Şeniz, çatıdan düşüp yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılır. Agah ise, Şeniz atlarken yanında olduğu için onu itmekle suçlanır. Avukata olanları anlatıp kendisini savunamayan Agah, içine düştüğü durumdan kurtulamaz. Cenk ile Damla, annesinin başında ondan haber beklerken Nedim gelir. Onu orada gören Cenk, tüm olanların sorumlusu olarak Nedim’i görüp üzerene yürür. Onları ayıran Cemre, Nedim’i dışarı çıkarıp onunla konuşur.

Nedim, Şeniz’in babasıyla birlikte gördüğünü Cemre’ye itiraf eder. Cemre’de durumu Oya’dan öğrendiğini söyler. Nedim, Cenk ile Nedim tarafından böylece itilip kakılırken yine onları düşünüp gerçekleri onlara anlatamaz. Agah’ın kendisini savunmadığını öğrenen Nedim, amcasına destek olmak için yanına gider.

Ceren, Şeniz’in ölmesini beklerken babaannesine mesaj çekip ondan helva kavurmaya başlamasını ister. Şeniz, gözlerini açar ama bir daha yürüyemeyeceği ve konuşamayacağı anlaşılır. Onu o halde çocukları tekerlekli sandalyeyle eve getirir.

Cenk, annesinin o halini görüp çocukluğundan beri kendisine yaşattıklarının hesabını ondan sorar. Onu durdurmaya çalışan Cemre’ye Cenk, onu ne kadar sevdiğini ve Ceren’in bebeğinin babası olduğunu itiraf eder.

 Zalim İstanbul 35. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Agah Cenk’in Oğlu Olmadığını Öğreniyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler