Ana SayfaDizilerHekimoğlu 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Vahap İpek'in Sabrını Taşırıyor!

İlgili Postlar

Hekimoğlu 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Vahap İpek’in Sabrını Taşırıyor!

Hekimoğlu 12. yeni bölümüyle 17 mart salı günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Vahap’ın, yönetim kurulu başkanı olmasıyla birlikte hastanede işler karışır. Hekimoğlu, ekibindeki doktorlardan birinin işine son vermek zorunda kalır. Bu zor karar üzerinde Hekimoğlu, düşünürken Zeynep, Emre ve Memoli arasında da işler kızışır. Birlik olmaya karar verseler de Vahap tarafından kendilerine gelen teklifler her birinin kafasını karıştırır. Bu sırada Hekimoğlu kararını verir. Dizinin yeni fragmanında; Vahap İpek’in sabrını taşırıyor.

Salı Dizileri 2020

Vahap İpek’in Sabrını Taşırıyor!

Hekimoğlu 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Hastaneye kalp krizi geçiren küçük bir kız geliyor ve bu vakayı Hekimoğlu’nun araştırması isteniyor. Hekimoğlu, önce hastayı almak istemese de durum ilgisini çekiyor. Aynı zamanda küçük kızın annesi ile yaptığı duygu yüklü konuşma Hekimoğlu’nu etkiliyor. Hastane içinde kaos devam ediyor. Vahap ısrarla üç asistandan birinin gitmesi gerektiği konusunda ısrarcı davranınca İpek patlıyor. Sabrı taşan İpek, Vahap’a oldukça iddialı bir konuşma yapıyor.

İşte Hekimoğlu 12. bölüm 2. fragmanı….

https://youtu.be/GfVcdlR-DgE

HEKİMİOĞLU 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Hastaneye karaciyer yetmezliği yaşayan ve bunun nedenini araştıran Hekimoğlu, uyguladığı yöntem konusunda Vahap’la karşı karşıya gelir. Hekimoğlu, Vahap’a yaptığı yöntemi anlatıyor ama onun doktor olmadığı için bilemeyeceğini de yüzüne vurur. İpek, hastanenin 8 yıllık raporlarının hepsini gözden geçirir. Vahap’la oturup konuştuğunda Hekimoğlu’nun bulunduğu bölümün kar etmediğini ama bir çok hastanın da hayatını kurtardığını anlatsa da Vahap, kararını açıklar.

İpek’e, Hekimoğlu’nun işine son vermesini ister. Eğer, bunu kabul etmezse kendisinin onun işine son vermekle İpek’i tehdit eder. İpek, Hekimoğlu’yla konuşmaya gider. Durumu anlatıp kendisine destek olmasını ister. Hekimoğlu, ertesi gün doktor önlüğünü giyerek hastaneye gelir. Onu gören herkes başka Vahap, şaşkınlığını gizleyemez.

Durumu kötüleşen hastanın o duruma gelmesinin sebebini anlayan Hekimoğlu, hastanın abisiyle konuşup durumu ona anlatır. Ona kardeşinin hissettiği gibi yaşamak için aldığı ostorojen takviyeleriyle bu hale geldiğini, tedaviyi bırakırlarsa eski sağlığına kavuşacağını, bırakmazlarsa kardeşinin ölebileceğini anlatır. Ağabey, duyduğu şeyin şokunu yaşasa da kardeşinin yaşamasını ister. Tedavi bırakılınca hasta eski sağlığına kavuşur.

Hekimoğlu 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hekimoğlu Kimin İşine Son Verecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler