Ana SayfaDizilerHekimoğlu 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hekimoğlu Kimin İşine Son Verecek?

İlgili Postlar

Hekimoğlu 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hekimoğlu Kimin İşine Son Verecek?

Kanal D’nin sevilen dizilerinden Hekimoğlu 11. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Vahap, zarar ettiğini düşündüğü Hekimoğlu’nun başında olduğunu bölümü kapatmak istiyor. İpek’e, Hekimoğlu’nun işine son vermesini istiyor. Eğer vermezse İpek’in işine son vereceğini söylüyor. Arada kalan İpek kararını Vahap’a açıklıyor. Zeynep, Emre’ye Hekimoğlu’na karşı ilgisini itiraf ediyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Zor bir karar vermek zorunda kalan Hekimoğlu, kimin işine son verecek?

Salı Dizileri 2020

Hekimoğlu Kimin İşine Son Verecek?

Hekimoğlu 12. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Vahap’ın, yönetim kurulu başkanı olmasıyla birlikte hastanede işler karışıyor. Hekimoğlu, ekibindeki doktorlardan birinin işine son vermek zorunda kalıyor. Departmanda işler karışıyor. Hekimoğlu bu zor karar üzerinde düşünürken Zeynep, Emre ve Memoli arasında da işler kızışıyor. Birlik olmaya karar verseler de Vahap tarafından kendilerine gelen teklifler her birinin kafasını karıştırıyor.  Bu sırada Hekimoğlu kararını veriyor. Hekimoğlu’nun kararı ne olacak?

İşte Hekimoğlu 12. bölüm 1. fragmanı….

https://youtu.be/z-RKshY9dYE

HEKİMİOĞLU 11. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hastaneye karaciyer yetmezliği yaşayan ve bunun nedenini araştıran Hekimoğlu, uyguladığı yöntem konusunda Vahap’la karşı karşıya geliyor. Hekimoğlu, Vahap’a yaptığı yöntemi anlatıyor ama onun doktor olmadığı için bilemeyeceğini de yüzüne vuruyor. İpek, hastanenin 8 yıllık raporlarının hepsini gözden geçiriyor. Vahap’la oturup konuştuğunda Hekimoğlu’nun bulunduğu bölümün kar etmediğini ama bir çok hastanın da hayatını kurtardığını anlatsa da Vahap, kararını açıklıyor.

İpek’e, Hekimoğlu’nun işine son vermesini istiyor. Eğer, bunu kabul etmezse kendisinin onun işine son vermekle İpek’i tehdit ediyor. İpek, Hekimoğlu’yla konuşmaya gidiyor. Durumu anlatıp kendisine destek olmasını istiyor. Hekimoğlu, ertesi gün doktor önlüğünü giyerek hastaneye geliyor. Onu gören herkes başka Vahap şaşkınlığını gizleyemiyor.

Durumu kötüleşen hastanın o duruma gelmesinin sebebini anlayan Hekimoğlu, hastanın abisiyle konuşup durumu ona anlatıyor. Ona kardeşinin hissettiği gibi yaşamak için aldığı ostorojen takviyeleriyle bu hale geldiğini, tedaviyi bırakırlarsa eski sağlığına kavuşacağını, bırakmazlarsa kardeşinin ölebileceğini anlatıyor. Ağabey, duyduğu şeyin şokunu yaşasa da kardeşinin yaşamasını istiyor. Tedavi bırakılınca hasta eski sağlığına kavuşuyor.

Hekimoğlu 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Vahap Hekimoğlu’nu Hastanede İstemediğini Açıklıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler