Ana SayfaDizilerHekimoğlu 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Vahap Hekimoğlu'nu Hastanede İstemediğini Açıklıyor!

İlgili Postlar

Hekimoğlu 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Vahap Hekimoğlu’nu Hastanede İstemediğini Açıklıyor!

Hekimoğlu 11. yeni bölümüyle 10 mart salı günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Hekimoğlu, İpek’in yaptığı fedakarlıkların karşılığında ona bir süpriz yapıp önlüğünü giyer. Onu ilk kez önlük giydiği gören herkes çok şaşırır. Özellikle İpek, bu durumdan çok mutlu olur ve o anı bir selfiyle ölümsüzleştirir. Hekimoğlu’nun ekibinden birinin Vahap’a onu ispiyonladığı iddia edilir. Vahap ise bir kişinin işine son vereceğini söyler. Hastanede Hekimoğlu’nu istemeyen Vahap kararını veriyor. İpek Hekimoğlu’nun gitmesine engel olacak mı?

Salı Dizileri 2020

Vahap Hekimoğlu’nu Hastanede İstemiyor!

Hekimoğlu 11. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Zeynep, arkadaşlarına Ateş Hekimoğlu’ndan hoşlandığını itiraf eder. Hekimoğlu, komaya giren bir hastanın dosyasını alır. Bu kararını duyan Vahap şaşkınlığını gizleyemez. Hekimoğlundan hoşlanmayan Vahap, hastanede çalışmasını istemediğini açık açık İpek’e söyler. Hekimoğlu ise, çalışma arkadaşlarından birisini kovmak için kura yöntemine baş vurur. İpek kariyeri ile Hekimoğlu arasında kalır.

İşte Hekimoğlu 11. bölüm 2. fragmanı…

https://youtu.be/VSjdfrpJFj8

 

HEKİMOĞLU 10. BÖLÜM ÖZETİ!

Hastaneye büyük bir bağışta bulunan Vahap bey yönetim kurulu başkanı olur. Vahap, hastanenin her bölümünü gezip yıllar öncesinin dosyalarını bile incelemeye başlar. Onun dikkatini çeken ise Hekimoğlu’nun bölümünün kar değil zarar etmesi, diğer dikkatini çeken ise Hekimoğlu’nun önlük giymemesi olur.

İpek, Hekimoğlu’nu defalarca uyarır. Ünlü bir CEO, şiddetli bir bacak ağrısı şikayetiyle hastaneye yatırılır. Yapılan tüm araştırmalar sonucunda genç kadının bir hastalığı bulunamaz. Hekimoğlu, hastanın vücudunu göstermek istemediğinden şüphelenip odasına girer ve hastanın bacağındaki çizikleri görür.

Orhan’ın yanına giden Hekimoğlu, daha hastanın EKG’si gelmedin kalp nakli olması gerektiğini söyleyip nakil sırası alır. Hekimoğlu, hastayla konuşup onun Blumia hastası olduğunu anladığını, kusmak için içtiği şurup yüzünden kalp nakli olması gerektiğini söyler. Ancak, hastanın pisikolojik rahatsızlığının öğrenilmesi genç hastanın nakil sırası beklerken ölmesine neden olacağından Hekimoğlu, heyet toplandığında hastanın Blumia hastası olduğundan bahsetmez.

Hastaya nakil edilecek kalp bulunur ve nakil gerçekleşir. Emre, hastanın çantasında içtiği şurubu bulur. Nasıl oluyorsa o şurup Vahap beyin eline geçer. Vahap, elindeki şurupla Hekimoğlu’nun odasına gidip, ona durumu bilip bilmediğini sorar.

Hekimoğlu 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Vahap Kimin İşine Son Verecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler